Integra Pipetboy Acu2: 4 voor de prijs van 3!

Heeft u de PIPETBOY acu 2 ‘summer collection’ al gezien? Op basis van de resultaten van INTEGRA’s “Choose your summer color” enquête, hebben zij de drie populairste kleuren aan hun portfolio toegevoegd! Kies je favoriete PIPETBOY in Pink Sunrise, Agave of Ocean Dream, en fleur uw lab op. De ‘Summer Collection’ biedt dezelfde voordelen als de PIPETBOY acu 2: verhoogde pipetteer snelheid, verlaagd gewicht en ongeëvenaarde precisie.

De Integra PIPETBOY acu 2 is lichter, sneller en heeft een verbeterde batterij voor langdurig gebruik. Bij de aankoop van een PIPETBOY acu 2 ontvangt u een gratis Zwitsers zakmes*.

Wilt u meer informatie over deze actie? Vraag hier uw offerte aan.

In de actie 4 voor de prijs van 3 zijn de PIPETBOY en PIPETBOY ‘Summer Collection’ te combineren. Op zowel de PIPETBOY als de PIPETBOY ‘Summer Collection’ zit 3 jaar garantie. De actie loopt t/m 31 juli 2021.
*Zolang de voorraad strekt