Zomerpromotie – Maak nu een account aan

Maak een account en profiteer van 5% korting op je eerste bestelling

Maak nu een account aan en profiteer van onze zomerpromotie: 5% kassakorting op uw gehele eerste bestelling. Iedereen kan mee doen! Heeft u al een account? Dan kunt u nog steeds de eenmalige kortingscode gebruiken! Bekijk de actievoorwaarden.

Hoe werkt het?

Stap 1. Maak een account aan.

MAAK EEN ACCOUNT AAN

Stap 2. Wacht op een bevestigingsmail.

Na het maken van een account, zullen onze collega’s hard hun best doen om jouw account te verifiëren. Wacht tot één van onze collega’s u een bevestigingsmail heeft gestuurd. Doorgaans zal dit enkele uren duren en wordt dit alleen tijdens openingstijden opgepakt.

Stap 3. Bekijk de shop en stop spullen in uw virtuele winkelmand.

Bekijk ons brede scala aan producten via de webshop. We bieden onder andere producten in Sample Collectie, Voorbereiding, Analyse, Management en Opslag. Maar we bieden ook laboratorium producten aan die te maken hebben met het verwerken van vloeistoffen, de bereiding van media en het kweken van cellen.

BEKIJK DE WEBSHOP

Stap 4. Ga naar de afrekenpagina en voer de code in

Bent u klaar met uw bestelling? Ga dan naar de afrekenpagina. Op de op de afrekenpagina gebruikt u de volgende code SUMMER2021 in het invulveld “coupon”

SUMMER2021

 

Actievoorwaarden

Deze promotie loopt tot 30 september 2021
Één kortingscode per persoon
De producten moeten via de webshop besteld worden
Deze promotie kan niet worden gecombineerd met huidige promoties.