NBS Scientific

Bekijk onze virtuele booth

Dit jaar hadden we gepland om de LabAutomation in maart en het WOTS-evenement in september bij te wonen, samen met enkele kleinere regionale shows om een aantal van onze nieuwste producten met u te delen. Omdat de status van toekomstige beurzen nog onbekend is, hebben we besloten om onze producten in de vorm van een virtuele stand aan u te laten zien. Onze virtuele stand toont een aantal van de producten, waarover wij zelf heel enthousiast zijn en die wij dit jaar graag met u wilden delen, waaronder de Micronic Tube Handler HT700 en de Lambda576 Automated Laser Marker.

Bekijk onze virtuele stand om te leren hoe onze producten kunnen helpen bij het optimaliseren van elke stap in uw workflow. Heeft u vragen? Chat met ons online. Geïnteresseerd in een online demo? Neem contact met ons op via info@nbsscientific.nl om een afspraak te maken. Bedankt voor uw geduld in deze onzekere tijden. We kijken er naar uit u te ontmoeten!

Featured Producten

Micronic Tube Handler HT700

De automated Handler beantwoordt aan de behoefte van een efficiëntere, snellere en veiligere sortering van sample storage tubes.  Door het unieke ontwerp heeft het apparaat een kleine footprint en een grote capaciteit. Er is een minimale afstand tussen het op te halen monster en het target rack, waardoor er sneller gesorteerd kan worden. Het gesloten systeem garandeert de veiligheid van de gebruiker. Een “picklijst” die wordt gegenereerd vanuit een LIMS-systeem kan eenvoudig worden geladen met een USB-stick. De gewenste buizen worden automatisch geselecteerd en in een target rack geplaatst.

Lambda576 Automated Laser Marker

De Lambda576 is een geautomatiseerde Laser Marker die buizen van verschillende maten en merken kan lasergraveren. In plaats van etiketten, stickers of inkt te gebruiken om buizen te markeren, gebruikt de Lambda576 een laser om elke vorm, logo, tekst of sample-ID direct op het oppervlak van elke buis te graveren. De Lambda576 kan tot 6 rekken met monsteropslagbuizen in ANSI/SLAS-formaat bevatten. Lasergegraveerde markeringen zijn bestand tegen chemicaliën, mechanische slijtage en temperaturen tussen +100ºC en -196ºC, waardoor een maximale traceerbaarheid van het monster gegarandeerd is.

Sample Collectie

Bij NBS Scientific bieden we innovatieve manieren om samples te verzamelen en te bewaren bij omgevingstemperaturen. Met onze Sample Collection Kits kunt u snel en eenvoudig RNA-, DNA- en urinemonsters verzamelen en bewaren.

Novitain Capping Systeem

De Novitain Capping Solution is een kosteneffectieve oplossing voor de tijdelijke opslag van IVD-buizen. Het 50-wells formaat rack is compatibel met geautomatiseerde pre-analytische systemen. De caps van de buizen zijn multi-piercable zonder hun integriteit te verliezen.

GenTegra DNA

GenTegra-DNA is een in water oplosbare chemische oplossing die, wanneer deze wordt toegevoegd aan gezuiverd DNA, het mogelijk maakt om aan de lucht te drogen om een vaste matrix te vormen die het DNA in de droge toestand omhult, bewaart en beschermt, vooral bij kamertemperatuur.

Touchless Urine Sample Kit

De IVUS Hygienic Urine Sampling Kit is ontwikkeld om het verzamelen van schone, hygiënische en gesteriliseerde urine te vereenvoudigen en te vergemakkelijken voor regelmatige en geavanceerde tests. De urine blijft in een gesloten systeem tot aan de test, om besmetting van het monster te voorkomen.

Voorbereiden Samples

Laboratoria met geautomatiseerde systemen moeten beschikken over disposables en bench-top apparatuur die ze kunnen gebruiken om kleine monsters efficiënt te verwerken. Met ons assortiment robotic tips van Ritter Medical en bench-top apparatuur van Capp en Vitl kunnen zelfs de meest op maat gemaakte workflows worden voorzien.

Robotic Pipet Tips

Ritter Medical Qiagen blackKnights robotic pipette tips in rack

Met de Robotic Tipsettips van Ritter Medical kunnen onderzoekers snel en efficiënt zelfs de kleinste, meest gevaarlijke monsters analyseren met hun geautomatiseerde liquid handling systemen van verschillende merken zoals Hamilton, Tecan, Dynex en Olympus.

Co-Mix 

comix-vitl-equipment

De Vitl Co-mix is een laboratoriummixer met een onafhankelijk ingebouwde vortexer dat tegelijkertijd gebruikt kan worden – dat maakt het anders dan elke andere mixer die er is. Het is volledig programmeerbaar, zodat u uw eigen unieke programma’s kunt creëren en opslaan.

Mini Vortex Mixer

De CappRondo Vortexer is ideaal voor grondig mengen en snel vortexen met hoge prestaties op het gebied van snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid. De chemisch bestendige Capp vortex kan worden gebruikt met buizen met een maximale diameter van 30 mm.

UPHO

UPHO is een veelzijdige homogenisator, ontworpen voor het snel en met een hoge doorvoersnelheid vermalen en homogeniseren van monsters. UPHO kan tot 64 monsters tegelijk verwerken. Het apparaat is geschikt voor een breed scala aan adapters, waardoor het flexibel kan worden gebruikt.

Sample Opslag

Micronic produceert innovatieve monsteropslag producten – zoals monsteropslagbuizen, -doppen en -rekken – voor de life science industrie. Of u nu uw monsters wilt opslaan in de meest zuivere polypropyleen buizen, uw monsters wilt categoriseren op kleur van de dop, of uw monsters wilt opslaan in lasergeëtste 1D barcodeerde rekken, Micronic heeft een oplossing om u te helpen de klus te klaren. Naast de opslagproducten voor monsters van Micronic, bieden wij ook een serie deepwellplaten van Ritter Medical aan.

Deep Well Platen

Ritter Medical Riplate magnetic

De deepwell platen zijn gemaakt van polypropyleen of polystyreen en geschikt voor high-throughput screening en opslag en voorbereiding van preparaten. De magnetic plates zijn geschikt voor het mengen of centrifugeren van samples en voor de opslag en voorbereiding van stoffen.

Sample Opslag Buizen

Micronic's range of internally threaded push cap and screw cap tubes

Wij bieden Micronic’s assortiment van interne en externe schroefdraadbuizen van 0.30ml-6.00ml die passen in een 96-well, 48-well of 24-well ANSI/SLAS standaard rack. De buizen zijn beschikbaar in niet-gecodeerde, alfanumerieke codering of 2D Data-Matrix codering aan de onderzijde.

Sample Opslag Doppen

The range of Micronic's screw cap ultra: red, blue, light green, and yellow in color

Micronic biedt TPE Push Caps aan voor interne- en externe schroefdraad buizen in 96-wells formaat. Ze bieden ook schroefdoppen voor interne- en externe schroefdraadbuizen. Deze doppen bieden de meest optimale afdichting voor langdurige opslag van monsters bij ultralage temperaturen.

Sample Opslag Racks

Micronic’s Ultra-Low Temperature rekken zijn speciaal ontworpen voor langdurige, cryogene opslag. Ze zijn voorzien van een nieuwe vergrendeling, oriëntatiemarkeringen, tekst die het type rek en buis aangeeft, en een hoge transparantie voor een eenvoudige controle van de monsters.

Verwerking van Samples

Wanneer u monsters moet gebruiken voor verdere tests, wilt u dat het verzamelen snel en eenvoudig verloopt. Vind monsters in het lab gemakkelijk door 1D en 2D barcodes te scannen met Micronic’s assortiment van tube- en rack readers.

Micronic Tube Reader DT300

De DT300 is een klein, draagbaar apparaat dat gebruikt kan worden om direct een 1D barcode of 2D Data-Matrix code te scannen op 24-well, 48-well en 96-well buizen en rekken. Met de DT300 kunnen onderzoekers meer dan 15.000 codes scannen voordat je opnieuw moet opladen.

Micronic Tube Reader DT510

The Micronic tube reader DT510 being used to scan the 1D barcode on a Micronic hybrid tube

De Micronic Tube Reader DT510 is de meest veelzijdige en efficiënte single-tube reader op de markt. Het kan 1D rack barcodes of 1D en 2D Data-Matrix gecodeerde buizen in minder dan een seconde lezen. Compatibel met 96-well, 48-well en 24-well formaat rekken en buizen.

Micronic Rack Reader DR500

The DR500 rack reader with the 1D side barcode reader attached and a full rack of tubes precapped with grey screw caps being scanned

De DR500 kan snel en nauwkeurig volledige rekken van 2D gecodeerde buizen scannen in slechts 5 seconden. Met de nieuwe Micronic Code Reader Software geeft de DR500 betrouwbare codelezingen en kan hij probleemloos worden geïntegreerd in elke LIMS-systeem.

Micronic Rack Reader DR700

De Micronic Rack Reader DR700 kan volledige rekken van 2D Data-Matrix gecodeerde buizen in slechts 7 seconden lezen. Met een optionele 1D-barcodelezer aan de zijkant, een CCD-beeldsensor en een antivriessysteem zorgt de DR700 altijd voor een nauwkeurige codelezing.

Automatiseer uw Workflow

Door gebruik te maken van geautomatiseerde systemen in het lab, verhoogt u de productiviteit en verlaagt u de kosten. Met onze (de)cappers, lasermarkeersystemen en tube handling processors bereikt u een snellere en efficiëntere workflow.

CS700 Screw Cap Recapper

A side view of the CS700 next to three racks of tubes precapped with pink, purple, and light green screw caps respectively

De CS700 is een apparaat dat in minder dan 30 seconden een volledig rek van schroefdopbuizen kan doppen of ontdoppen. Ontworpen om de efficiëntie te verbeteren, kan de CS700 worden gebruikt als een stand-alone instrument of worden geïntegreerd in een volledig geautomatiseerde laboratoriumomgeving.

X-TubeProcessor Basic

De X-TubeProcessor Basic is de ideale oplossing voor klanten die een eenvoudige, maar effectieve manier nodig hebben om hun buis- en vloeistofverwerkingsprocessen te automatiseren. Modules kunnen aan het apparaat worden toegevoegd voor klanten die ook buizen moeten vullen, labelen en scannen.

Lambda576 Laser Marker

The AFYS3G Lambda576 laser marker with the door open and racks of Micronic hybrid tubes inside

De Lambda576 is een geautomatiseerd markeringssysteem dat buizen kan laser-etsen met elke vorm, logo, tekst of monster-ID. Deze hoge-resolutie markeringen zijn bestand tegen mechanische slijtage en extreme temperaturen, waardoor een absolute traceerbaarheid van de monsters gegarandeerd is.

Tube Handler HT700

De geautomatiseerde handler beantwoordt aan de behoefte aan een efficiëntere, snellere en veiligere sortering van monsteropslagbuizen. Er is een minimale afstand tussen het op te halen monster en het target rek, wat het sorteren sneller maakt. Het gesloten systeem garandeert de veiligheid  van de gebruiker.

Nieuwsgierig naar meer informatie?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Geïnteresseerd in één of meer van de producten in onze virtuele stand? Vul het formulier in dat u hier rechts kunt vinden en wij nemen contact met u op met meer informatie.

Contactformulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.