Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
afys-jumbotron
AFYS3G

Laboratorium bench-top oplossingen

AFYS3G is een Nederlands bedrijf dat zich inzet om precisie en flexibiliteit in life science onderzoek te verbeteren. Ze ontwikkelen laboratorium bench-top apparatuur op basis van de 3Goals waarvoor ze zijn opgericht; het verbeteren van prestaties, het versterken van integratie en het waarborgen van compatibiliteit. Het assortiment van AFYS3G bestaat uit labware marking systems, tube filling stations en screw cap recappers.

 

Labware markeersysteem

Voor het graveren van sample storage tubes

Automted-Laser-Marker

Het AFYS3G High Throughput Information Marking System Lambda576 kan automatisch verschillende buisafmetingen lasergraveren. Met dit unieke en zeer geavanceerde apparaat kunnen onderzoekers hun buizen permanent markeren zonder gebruik te maken van labels, stickers of inkt, wat absolute traceerbaarheid van het monster garandeert.

Het Lambda576 Information Marking System kan markeringen met elke vorm, code of tekst direct op het oppervlak van elke buis graveren, de markeringen zijn bestand tegen chemicaliën, mechanische slijtage en temperaturen tussen +100 graden Celsius en -196 graden Celsius.

Zie alle producten hier