Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Onze merken

Voor complete laboratorium oplossingen

Bij NBS Scientific bieden we een breed scala aan producten om aan uw behoeften in het laboratorium te voldoen. Of u nu op zoek bent naar de beste laboratoriumautomatiseringsapparatuur of betrouwbare monsterafnameapparatuur, wij hebben alles wat u nodig heeft op één plek. Voor meer informatie over onze leveranciers, zie hieronder.

AFYS3G is een Nederlands bedrijf dat zich inzet voor het verbeteren van laboratoriumprocessen door het ontwikkelen van benchtop apparatuur die de 3Goals vertegenwoordigt waarvoor AFYS3G is opgericht; het verbeteren van de prestaties, het versterken van de integratie en het waarborgen van compatibiliteit.

Lees meer

basque-engineering-merken-pagina

Basque Engineering and Science levert standaard en op maat gemaakte geautomatiseerde bevroren aliquotting systemen aan de wetenschappelijke gemeenschap om de integriteit van het monster te behouden, het monstergebruik te verhogen en belangrijke R&D initiatieven te ondersteunen.

Lees meer

 width=

CAPP is een Deens bedrijf dat gespecialiseerd is in vloeistofbewerkingsproducten (pipetten en pipetpunten). Het assortiment van CAPP bevat ook laboratoriumverbruiksartikelen en benchtop apparatuur. CAPP lab equipment onderscheidt zich op het gebied van ergonomie, design en functionaliteit.

Lees meer

Dispendix is een producent van innovatieve liquid handling apparaten. De apparaten zijn geheel volgens de laatste stand van de techniek ontwikkeld. Software komt samen met hardware in een uiterst precieze en contactloze liquid handler, de I.DOT, welke druppels van nanogrootte kan doseren.

Lees meer

GenTegra is een Amerikaans bedrijf dat stabilisatieproducten produceert om biologische monsters te beschermen tijdens transport en langdurige opslag. De producten van GenTegra helpen RNA- en DNA-monsters te verzamelen, te vervoeren en/of op te slaan bij kamertemperatuur.

Lees meer

Integra is een bedrijf dat zich inzet voor het creëren van innovatieve oplossingen die voldoen aan de behoeften van klanten in onderzoek, diagnostiek en kwaliteitscontrole binnen de Life Science industrie en de medische industrie. Integra is gecertificeerd volgens de normen van ISO 9001.

Lees meer

Micronic, gevestigd in Nederland, produceert innovatieve producten voor de opslag en conservering van monsters voor onderzoekslaboratoria in de life science industrie. Deze producten omvatten tubes, racks, caps, barcode readers en automated lab equipment.

Lees meer

Novitain biedt producten om de voorbereiding en verwerking van monsters te verbeteren. De labware-producten omvatten ongecodeerde buizen met ronde bodem in 96-wells-formaat, een Grid rack en doppen in een strip-, mat- of clusterformaat. Daarnaast is er ook capping apparatuur beschikbaar.

Lees meer

pfeiffer-merken-pagina

PFEIFFER electrical engineering GmbH is een Duits bedrijf dat zich al meer dan 20 jaar inzet voor laboratoriumautomatisering. Nu met de producten CELLROLL en CELLSPIN richten ze zich vooral op de laboratoriumtechnologie binnen de biotechnologie. PFEIFFER is DIN EN ISO 9001 gecertificeerd.

Lees meer

Ritter GmbH is een zeer productieve fabrikant van kunststof verbruiksartikelen. Het familiebedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring in het spuitgieten van laboratorium en medische producten. De eigen productiefaciliteiten zijn gecertificeerd volgens ISO DIN 9001 en ze zijn ook in het bezit van het DIN EN ISO 13485-certificaat.

Lees meer

SPL Guard ontwikkelt en produceert laboratoriumapparatuur die kan worden gebruikt voor de gecontroleerde voorbereiding (ontdooien of invriezen) van biologische samples voorafgaand aan sample processing of sample storage bij ultra-lage temperaturen.

Lees meer

Vitl ontwerpt, produceert en verkoopt hoogwaardige laboratoriuminstrumenten om te kunnen concurreren met marktleiders met een ongeëvenaarde functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en stijl. Deze range omvat ‘s werelds best verkochte heatsealer – de VTS en zijn compacte tegenhanger, de MicroTS.

Lees meer