Onze merken

Voor complete laboratorium oplossingen

Bij NBS Scientific bieden we een breed scala aan producten om aan uw behoeften in het laboratorium te voldoen. Of u nu op zoek bent naar de beste laboratoriumautomatiseringsapparatuur of betrouwbare monsterafnameapparatuur, wij hebben alles wat u nodig heeft op één plek. Voor meer informatie over onze leveranciers, zie hieronder.

AFYS3G is een Nederlands bedrijf dat zich inzet voor het verbeteren van laboratoriumprocessen door het ontwikkelen van benchtop apparatuur die de 3Goals vertegenwoordigt waarvoor AFYS3G is opgericht; het verbeteren van de prestaties, het versterken van de integratie en het waarborgen van compatibiliteit.

Lees meer

CAPP is een Deens bedrijf dat gespecialiseerd is in vloeistofbewerkingsproducten (pipetten en pipetpunten). Het assortiment van CAPP bevat ook laboratoriumverbruiksartikelen en benchtop apparatuur. CAPP lab equipment onderscheidt zich op het gebied van ergonomie, design en functionaliteit.

Lees meer

Geneye is een productiebedrijf dat gespecialiseerd is in de hoogste kwaliteit laboratorium verbruiksartikelen, reagentia en apparaten voor wetenschappers. Geneye is gepassioneerd door innovatie en is voortdurend op zoek naar nieuwe producten en oplossingen voor de klant.

Lees meer

GenTegra is een Amerikaans bedrijf dat stabilisatieproducten produceert om biologische monsters te beschermen tijdens transport en langdurige opslag. De producten van GenTegra helpen RNA- en DNA-monsters te verzamelen, te vervoeren en/of op te slaan bij kamertemperatuur.

Lees meer

HTI bio-X is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in laboratoriumautomatiseringsapparatuur, met name automatische cappers en decappers. Terwijl de standaard units vaak buizen doppen of ontdoppen, kan dit product worden aangepast om ook monsters te labelen, vullen en scannen.

Lees meer

Integra is een bedrijf dat zich inzet voor het creëren van innovatieve oplossingen die voldoen aan de behoeften van klanten in onderzoek, diagnostiek en kwaliteitscontrole binnen de Life Science industrie en de medische industrie. Integra is gecertificeerd volgens de normen van ISO 9001.

Lees meer

IVUS is een Deens bedrijf, dat als doel heeft om betaalbare en kwalitatief hoogwaardige verbruiksartikelen voor laboratoria en klinische bemonstering te ontwikkelen. Zij streven ernaar om unieke laboratoriumresultaten te leveren en hiermee het leven van patiënten en mensen uit de gezondheidszorg te verbeteren.

Lees meer

Micronic, gevestigd in Nederland, produceert innovatieve producten voor de opslag en conservering van monsters voor onderzoekslaboratoria in de life science industrie. Deze producten omvatten tubes, racks, caps, barcode readers en automated lab equipment.

Lees meer

Ritter GmbH is een zeer productieve fabrikant van kunststof verbruiksartikelen. Het familiebedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring in het spuitgieten van laboratorium en medische producten. De eigen productiefaciliteiten zijn gecertificeerd volgens ISO DIN 9001 en ze zijn ook in het bezit van het DIN EN ISO 13485-certificaat.

Lees meer

Triskelion is een innovatieve Nederlandse contractonderzoeksorganisatie die gastro-intestinale modellen ontwikkelt voor de Food- en Pharma industrie om de menselijke gezondheid te verbeteren en te beschermen. Triskelion ontwikkelt al meer dan 25 jaar gastro-intestinale modellen met een hoge voorspellende kwaliteit.

Lees meer

Vitl ontwerpt, produceert en verkoopt hoogwaardige laboratoriuminstrumenten om te kunnen concurreren met marktleiders met een ongeëvenaarde functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en stijl. Deze range omvat ’s werelds best verkochte heatsealer – de VTS en zijn compacte tegenhanger, de MicroTS.

Lees meer