Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Sample Management

Lab Equipment Tubes; systemen ontworpen om samples te identificeren, sorteren en optimaliseren

Lab equipment voor het managen van tubes

Bij het nemen van veel samples is het cruciaal te weten welke welke is, en ze goed te managen. Tegenwoordig bestaan er volledig geautomatiseerde systemen, welke uw dagelijkse labwerk vele malen sneller en plezieriger maken. Als u op zoek bent naar lab equipment om tubes te managen, dan bent u op de juiste website gearriveerd.

In ons assortiment van lab equipment voor tubes bieden wij code scanners, tube handlers en tube laser markers aan. De laatste is geschikt voor het lasermatig aanbrengen van individuele codes op tubes, welke uitgelezen kunnen worden middels een code reader, en opgeslagen in een grote tube handler, in racks samen met alle andere buizen.

Lasergraveerders in combinatie met code readers

Een zeer innovatief en belangrijk onderdeel van lab equipment voor tubes is de lasergraveerder voor codes. Wij bieden meerdere soorten laser markers aan; volautomatisch voor meerdere racks, of manueel per tube. De volautomatische Lambda576 van Afys3G is in staat maximaal 6 ANSI/SLAS racks in één cycle te lasergraveren. Stand-out feature hierbij is dat de lasermarkeringen praktisch onverwoestbaar zijn. Chemicaliën, mechanische invloeden en temperaturen in het bereik van -196 ºC tot +100 ºC zullen geen invloed hebben op de graveringen.

Deze uitermate scherpe lasermarkeringen kunnen worden uitgelezen door de verschillende rack of tube scanners van het merk Micronic. Micronic is zeer gespecialiseerd in het fabriceren van sample management systemen en lab equipment voor tubes, waaronder code readers, en hun producten staan bekend om de hoge kwaliteit en innovativiteit. Door middel van het plaatsen van een code op de bodem van elke tube, kan snel een grote hoeveelheid samples uitgelezen en geordend worden. Zo heeft u altijd volledig overzicht.

Tube handlers

Voor uw gebruiksgemak bieden wij meerdere volautomatische tube handlers, variërend in grootte. Zo is er de Micronic Tube Handler HT500, welke geschikt is voor middelmatige hoeveelheden tubes in rack formaat, welke on the spot geordend moeten worden. Wilt u de racks in een groter formaat opslag plaatsen? Dan is er de HT700, welke een capaciteit heeft van 24 bronracks. Het enige wat nodig is om deze apparaten hun werk te laten doen, is een USB-stick met doelinformatie. Met behulp van deze triade van lab equipment voor tubes zult u sample management de baas zijn.

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan