Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Micronic-DR500
Code Scanners

Reading Tube Station om snel de codes van uw tubes te scannen

State of the art tube readers

Door de hedendaagse technologie is het uitlezen en ordenen van buisjes of racks eenvoudiger dan ooit tevoren. Met ons rijke aanbod aan reading tube stations en rack readers zorgt u voor perfect overzicht in en volledige controle over uw sampleverzameling. Indien u op zoek bent naar een betaalbare, maar toch zeer innovatieve en kwalitatief hoogwaardige tube reader, dan bieden wij u die aan, van het toonaangevende merk in dit segment, Micronic.

Micronic is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het vervaardigen van racks, tubes en reading tube stations. In dit segment beschikt het bedrijf over jarenlange ervaring, waardoor u verzekerd bent van een goede koop.

Verschillende vormen van de tube reader

NBS Scientific biedt u de mogelijkheid om op meerdere manieren uw samples uit te lezen. Zo bieden wij zeer snelle tube readers aan voor het scannen en uitlezen van barcodes, welke in minder dan 1 seconde werken. Daarnaast bieden wij geavanceerde rack scanners aan, welke 2D-codes op de bodems van buizen zeer snel uit kunnen lezen en interpreteren. Op deze manier kunt u onmiddellijk 96 tubes uitlezen. Wij beschikken tevens over tube readers welke de gegevens automatisch in een LIMS of Excel file kunnen laden. En indien uw samples bevroren zijn, hoeft u ook niet te vrezen voor een slechte read-out. De Mirconic Rack Reader DR710 met ‘deepfocus’ beeldsensor en een uniek antivriessysteem geeft u altijd een heldere blik op uw samples.

Contact

Heeft u vragen over deze producten of wilt u graag advies? Schroom dan zeker niet contact met ons op te nemen. Wij zijn meer dan bereid u te adviseren.

Hoge kwaliteit laboratorium apparatuur en lab equipment

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan