Over NBS Scientific

Wij durven verder te kijken dan bestaande kaders

Waarom NBS Scientific

Wij hebben meer dan tien jaar ervaring

NBS Scientific (voorheen NovaVeth) is een distributiebedrijf met meer dan tien jaar ervaring en een grote bekendheid van de life science research markt. Wij leveren producten van hoge kwaliteit voor monsteropslag, monster verwerking, vloeistof verwerking, media bereiding en In Vitro spijsverteringsonderzoek.

Wij werken graag rechtstreeks met onze klanten samen om oplossingen te bieden voor ieder probleem – wat hen tijd en geld bespaart, of nog belangrijker, het verbeteren van hun processen en resultaten. Door de tijd te nemen om de specifieke toepassingen, budgetten en doelstellingen van onze klanten grondig te evalueren, zijn we een gerespecteerde en gewaardeerde partner in de life science markt geworden.

NBS Scientific bestaat uit een netwerk van distributiebedrijven in Europa en de VS. Alle bedrijven werken nauw samen, delen marktkennis en helpen klanten door het leveren van een portfolio van producten en diensten op wereldwijde schaal. Ons kwaliteitsmanagementsysteem is gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm.

NOVA

NBS Scientific streeft naar het leveren van innovatieve, hoogwaardige laboratoriumproducten en -diensten. Ons team zoekt creatief naar de meest geschikte oplossingen voor uw onderzoekslaboratorium. We bewegen in een snel tempo om te voldoen aan de eisen – en de verwachtingen te overtreffen – van onze dynamische klantenkring.

BIOSTORAGE

Wij streven ernaar het welzijn en de gezondheid van mens en dier te verbeteren door het aanbieden van complete oplossingen voor biobanken, onderzoekscentra en andere laboratoria in de Life Science industrie, met een focus op bio-opslag.

SUSTAINABILITY

Ons Corporate Social Responsibility Programma weerspiegelt onze inzet voor een betere wereld. In het kader van dit programma bevorderen we duurzaamheid, dragen we bij aan lokale en internationale liefdadigheidsinstellingen die de gezondheid en mensenrechten bevorderen en streven we ethische relaties na met onze klanten, leveranciers en medewerkers.

De waarden waar wij voor staan

Innovatie

Innovatie van producten, diensten en bedrijfsprocessen is essentieel om een level van expertise te behouden. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe markten en trends. Innovatie is een van onze topprioriteiten.

Creativiteit

Creativiteit staat voor oplossingsgericht denken: verder durven kijken dan bestaande kaders en nieuwe mogelijkheden zien. Onze bedrijfscultuur is open en creatief waardoor onze medewerkers flexibel kunnen reageren op vragen van klanten.

Kwaliteit

NBS Scientific levert kwalitatief hoogwaardige producten en diensten die onder de strengste kwaliteitsnormen worden geproduceerd en uitgevoerd. Ons kwaliteitsmanagementsysteem is gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm.

Duurzaamheid

NBS Scientific wil een wezenlijke bijdrage leveren aan een betere wereld en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ons streven naar duurzaamheid komt tot uitdrukking in de relaties met onze stakeholders.

Meer informatie nodig?

Neem dan gerust contact op!

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden over NBS Scientific, onze producten en diensten.

Vul het contactformulier in of bel / email direct met onze consultant, Ersin.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het commerciële team achter NBS Scientific

Professionals die zich toeleggen op het leveren van oplossingen aan laboratoria