Over NBS Scientific

Wij durven verder te kijken dan bestaande kaders

Waarom NBS Scientific

Wij leveren de middelen die u nodig heeft om nieuwe inzichten te ontdekken in het lab

Inzichten die het landschap van volksgezondheid, welzijn en veiligheid wereldwijd kunnen veranderen. Wanneer u uitgerust bent met onze innovatieve producten voor monster afname, monster opslag, monster verwerking, vloeistof verwerking en laboratorium automatisering, kunt u uw laboratorium workflow verbeteren en optimaliseren om meer nauwkeurige onderzoeksresultaten te bereiken.

Naast onze fysieke middelen, streven we er ook naar u te helpen bij het identificeren en oplossen van dagelijkse uitdagingen in het lab. Door de tijd te nemen om meer te weten te komen over uw workflow, budget en specifieke onderzoekstoepassing, werken we hard om u de laboratoriumoplossingen te bieden die het beste aansluiten bij uw onderzoeksbehoeften.

Wanneer u ervoor kiest om met NBS Scientific te werken – een wereldwijd netwerk van bedrijven met meer dan 10 jaar ervaring in de life science industrie – kiest u een betrouwbare partner die de omvang en betekenis van uw onderzoek begrijpt. Daarom zetten wij ons in om uw laboratorium te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit en u de best mogelijke service te bieden.

Of u nu deel uitmaakt van een startup die op zoek is naar de eerste voorraad met buizen of een gerenommeerd laboratorium dat op zoek is naar alternatieve monsteropslag, vloeistofbehandeling of automatiseringsproducten, wij zijn er om u te helpen.

NOVA

NBS Scientific streeft naar het leveren van innovatieve, hoogwaardige laboratoriumproducten en -diensten. Ons team zoekt creatief naar de meest geschikte oplossingen voor uw onderzoekslaboratorium. We bewegen in een snel tempo om te voldoen aan de eisen – en de verwachtingen te overtreffen – van onze dynamische klantenkring.

BIOSTORAGE

Wij streven ernaar het welzijn en de gezondheid van mens en dier te verbeteren door het aanbieden van complete oplossingen voor biobanken, onderzoekscentra en andere laboratoria in de Life Science industrie, met een focus op bio-opslag.

SUSTAINABILITY

Ons Corporate Social Responsibility Programma weerspiegelt onze inzet voor een betere wereld. In het kader van dit programma bevorderen we duurzaamheid, dragen we bij aan lokale en internationale liefdadigheidsinstellingen die de gezondheid en mensenrechten bevorderen en streven we ethische relaties na met onze klanten, leveranciers en medewerkers.

De waarden waar wij voor staan

Innovatie

Innovatie van producten, diensten en bedrijfsprocessen is essentieel om een level van expertise te behouden. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe markten en trends. Innovatie is een van onze topprioriteiten.

Creativiteit

Creativiteit staat voor oplossingsgericht denken: verder durven kijken dan bestaande kaders en nieuwe mogelijkheden zien. Onze bedrijfscultuur is open en creatief waardoor onze medewerkers flexibel kunnen reageren op vragen van klanten.

Kwaliteit

NBS Scientific levert kwalitatief hoogwaardige producten en diensten die onder de strengste kwaliteitsnormen worden geproduceerd en uitgevoerd. Ons kwaliteitsmanagementsysteem is gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm.

Duurzaamheid

NBS Scientific wil een wezenlijke bijdrage leveren aan een betere wereld en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ons streven naar duurzaamheid komt tot uitdrukking in de relaties met onze stakeholders.

Meer informatie nodig?

Neem dan gerust contact op!

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden over NBS Scientific, onze producten en diensten.

Vul het contactformulier in of bel / email direct met onze consultant, Ersin.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het commerciƫle team achter NBS Scientific

Professionals die zich toeleggen op het leveren van oplossingen aan laboratoria