Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Startpakketten

Start met het gebruik van 2D barcoded tubes

Maak kennis met 2D-coded sample storage

De meest gangbare systemen om buizen te ordenen maken gebruik van rudimentaire opschriften, of barcodes. Daarnaast zijn er veel kleine labs, die nog in schaal moeten groeien, en dingen aan het ontdekken zijn.

Om op een laagdrempelige manier kennis te maken 2D barcoded tubes, bieden wij meerdere compleetpakketten, met gevulde racks welke 2D gecodeerd zijn, schroef of drukdoppen, een rack reader en een capper/recapper. Het grote voordeel van een combinatieaankoop is dat deze tot wel 20% goedkoper is dan het aanschaffen van de afzonderlijke onderdelen. Daarnaast is het handig voor de beginnende laborant, welke graag zeker wilt zijn dat hij of zij alles in huis heeft.

Alle buizen en racks zijn 2D gecodeerd, waardoor u meteen zeer goed overzicht heeft. Met een Micronic starterspakket, kunt u tot wel 4.000 monsters opslaan in het lab. De 2D barcoded tubes zijn leverbaar in meerdere formaten, en uiteraard zijn alle producten vervaardigd in een cleanroom, en zijn DNase/RNase en pyrogeen vrij.

Uitrustingsniveaus

Voor uw wensen en behoeften bieden wij meerdere uitrustingsniveaus aan van de starter packs, lopend van Basic, Standard, Advanced, Premium naar Premium+. Met elke trede nemen de aantallen buizen en racks toe, en worden de bijbehorende apparaten groter. Op deze manier kan elke grootte van laboratoria kennis maken met 2D barcoded tubes.

Bij elk pakket kunt u de afzonderlijke aspecten, zoals een external of internal thread, individueel samenstellen. Hierdoor kan elke laborant precies het pakket met 2D barcoded tubes samenstellen wat past bij zijn of haar uitdaging.

8 different colours of capclusters being held

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan