Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Media Bereiding

Voor snelle en voorzichtige sterilisatie van kweekmedia

Wij bieden alles wat u nodig heeft voor media bereiding

Wij bieden u een totaaloplossing aan van meerdere producten voor het produceren van cultuurmedia. Met behulp van de MEDIACLAVE bereidt u 1 – 30 L kweekmedium, met zorgvuldige sterilisatie. Dit apparaat kan perfect worden aangesloten op het MEDIAJET mediavulsysteem, welke verschillende soorten petrisschalen en reageerbuizen met verschillende inhouden kan vullen. Aanlsuitend bieden wij ook de DOSE IT, welke een peristaltische pomp is voor het doseren van cultuurmedia.

Verder bieden wij hoogwaardige petrischaaltjes van het merk CAPP aan.

Onze kwaliteitsbelofte

Mediabereiding is een uiterst zorgvuldig proces, waarbij kwaliteit en veiligheid van het gebruikte materieel zeer belangrijk is. Met de innovatieve en stabiele producten van het Amerikaanse bedrijf Integra, dat al sinds 1989 op de markt is, hoeft u niet te vrezen voor een miskoop. Bijna alle producten op deze pagina zijn afkomstig van deze fabrikant, en de hoogste zorg is betracht om deze mediabereidingsapparaten zo gebruiksvriendelijk en veilig mogelijk te maken. Zo beschikken ze over grote displays, waarop alle instellingen intuïtief in te stellen zijn.

Aanvullende informatie

Heeft u aanvullende vragen over deze producten of over de producten van Integra of CAPP? Dit kunnen wij ons heel goed voorstellen. Uiteraard staan wij ten alle tijde klaar met onze expertise, kennis en vakinzicht om u te helpen. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen.

8 different colours of capclusters being held

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan