Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Sample Analyse

Tools om uw samples efficiënt te kunnen analyseren

Wij bieden alles wat u nodig heeft voor sample analyse

Een zeer veel gebruikte vorm van sample analyse geschiedt middels deepwell of microwell plates. Daarnaast worden magnetic plates, round wells en square wells vaak gebruikt. NBS Scientific biedt al deze hulpmiddelen voor u aan. De producten van onze partners voldoen aan de hoogste eisen voor kwaliteit en innovativiteit: zodat u de beste inzichten kunt ontdekken in het lab.

Alle plates zijn geschikt voor het reinigen, mengen of centrifugeren van samples, en voor de opslag, voorbereiding of analyse van stoffen. Verder hebben alle wells en plates hoge resistentie tegen verscheidene chemicaliën en schadelijke stoffen.

(q)PCR producten

Wij bieden u, wat zeer actueel is in deze tijden, een uitgebreide range aan consumables voor (q)PCR applicaties aan. Hieronder vallen PCR platen, PCR Robotic tips, magnetic plates, PCR tubestrips, en uiteraard PCR buizen. Alle producten zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit voor de best mogelijke sample analyse. Daarnaast hebben wij ook een variable temperature sealer voor het afdichten van microplates, en een peristaltische pomp voor het doseren van cultuurmedia, buffers en andere oplossingen.

Luminiscentiemeter

Van een bedrijf als NBS Scientific, dat innovativiteit hoog in het vaandel heeft staan, verwacht u wel zulk een product: de VITL Lu-mini luminometer, voor het meten van biologische en chemische luminiscentiereacties. Dit apparaat is compatibel met 10-15 mm ronde tubes/vials, en 10 mm vierkante cuvetten. Verder beschikt de Lu-mini over een snelle uitleestijd, met optionele integratiefase. Laboratoriumvriendelijkheid was een belangrijk aspect bij de ontwikkeling van dit apparaat, vandaar dat er goede USB-connectiviteit beschikbaar is met een meegeleverde PC App, en opslagcapaciteit voor maximaal 1000 testresultaten via het intuïtieve touchscreen.