Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Doppen voor sample opslag buizen

Drukdoppen of schroefdoppen in een range van kleuren

Alle mogelijke vormen van doppen voor monster buizen

NBS Scientific biedt via haar partner Micronic een uitgebreid palet aan doppen voor monster buizen aan, in verschillende kleuren, groottes en met een external of internal thread. Alle doppen kenmerken zich door een goede resistentie tegen schadelijke chemicaliën, zijn vervaardigd van speciale materialen wat sample opslag voor de lange termijn mogelijk maakt, of beschikken over O-ringen, voor veilige opslag bij ultra lage temperaturen. Al onze schroefdoppen zijn kunststof doppen voor op buizen.

Wij bieden screw caps, maar ook push caps aan, in de materialen EVA en TPE. De eerste (Ethyl Vinyl Acetate) is door het materiaal zeer geschikt voor sample opslag op de lange termijn, en de tweede heeft als belangrijkste kenmerk dat het doorboord kan worden, zonder de integriteit van de afdichting te verliezen. Verder passen fabrikanten allerlei innovaties toe op hun doppen voor monsterbuizen, waaronder een ruimtebesparend formaat (low profile) waardoor u tot wel 33% aan vriezerruimte kunt besparen.

Compatibiliteit

Alle doppen voor monsterbuizen zijn compatibel met de meest gangbare sample/automatisatiesystemen, en staan bekend zeer lang uw sample te kunnen bewaren, zonder enige vorm van achteruitgang. Alle kunststof doppen voor buizen en de pushdoppen zijn vervaardigd in een clean room, en zijn vrij van DNase, RNase en pyrogenen. U bent dus verzekerd van een kwaliteitsproduct.

Vragen?

Heeft u vragen over het brede aanbod aan doppen door NBS Scientific? Of wilt u simpelweg advies ontvangen van een van onze medewerkers, naar aanleiding van uw specifieke situatie in het lab? Schroom dan niet met ons contact op te nemen. Wij staan klaar met onze deskundigheid, en kunnen u adviseren over uw waardevolle aankoop. Wij kunnen elke zorg en twijfel bij u wegnemen.

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan