Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Dose-It
Vacuümpompen

Vacuumpomp kopen voor het veilig opzuigen van vloeibare afvalstoffen

Bent u op zoek naar een goede laboratorium vacuümpomp?

Zoek dan niet verder. U bent bij NBS Scientific aan het juiste adres. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een goede en veilige laboratorium vacuümpomp te hebben voor het opzuigen van vloeibare afvalstoffen, die bij tijd en wijle gevaarlijk kunnen zijn. De technologieën van vandaag bieden ongeëvenaarde voordelen en een niet eerder gezien gebruiksgemak voor de aspiratie van vloeistoffen.

Verschillende laboratorium pompen voor verschillende doeleinden

Bij NBS Scientific bieden wij verschillende soorten laboratorium vacuümpompen aan, afhankelijk van uw wensen. Zo bieden wij de VACUSAFE, een all-in-one oplossing voor het opzuigen van grote hoeveelheden vloeistof. Dit systeem is een combinatie van pomp, flescontainer, overloopbeveiliging en filter. Met zulk een systeem kunt u het risico op besmetting van gebruikers en apparatuur elimineren. Bovendien is de VACUSAFE zeer gemakkelijk in gebruik.
Daarnaast bieden wij de VACUSIP, welke geschikt is voor kleine hoeveelheden vloeistof. Dit apparaat heeft handzame afmetingen, en werkt onafhankelijk van een externe laboratorium vacuümpomp, en kan zelfs in een accu-versie geleverd worden. VACUSIP werkt zonder geluid, wat prettig is tijdens het werkproces.

Aansluitend leveren wij het handmatige opzetstuk separaat, waardoor u deze kunt integreren in uw workflow. Deze VACUBOY met zijn grote compatibiliteit biedt u de flexibiliteit om vloeistoffen uit uiteenlopende lab containers op te zuigen.

Waarom kiezen voor NBS?

Bij ons bent u verzekerd van een goed product, omdat wij alleen samenwerken met gerenommeerde merken, die bewezen een kwaliteitsproduct leveren. Integra is een Japanse bioscience fabrikant, met uiteenlopende producten en een bewezen track-record. Zo kunt u verzekerd zijn van een veilige en goede aankoop.

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan