Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Sample Opslag

Complete oplossingen voor veilige en efficiënte sample opslag

De oplossing voor sample storage

Sample storage is een absoluut essentieel onderdeel van elk laboratorium. Hierbij wilt u dat de kwaliteit van de gebruikte middelen optimaal is, om welke vorm van achteruitgang of schade dan ook aan de sample te voorkomen. NBS Scientific is trotse partner van het Nederlandse bedrijf Micronic, dat een naam heeft in het vervaardigen van laboratorium tubes en racks. Wij bieden u een uitzonderlijk breed aanbod aan lab buizen, doppen voor buizen of uiteenlopende sample opslag rekken, voor elke toepassing. Daarnaast bieden wij ook intuïtieve en hoogwaardige cappers en decappers, en heat sealers voor het sealen van microplaten aan.

Onze buizen variëren in inhouden, maar ook in de positionering van de thread, de vorm van de tube, het operationele temperatuurbereik, het beoogde doel en gebruikte technologieën in de buizen. Vrijwel alle buizen beschikken over een 2D code op de bodem, welke in combinatie met een codereader kan zorgen voor uiterst snelle uitleestijden. Alle tubes worden gefabriceerd in een clean room, en zijn DNase, RNase en pyrogeen vrij.

Doppen en rekken

Voor uw gebruiksgemak bieden wij een breed scala aan drukdoppen of schroefdoppen voor uw buizen, in verscheidene kleuren. Ook hier heeft u de keuze uit een interne of externe schroefdraad, en sommige van de doppen zijn uitgerust met een O-ring, of zijn bestand tegen zeer lage temperaturen.

Sommige van onze racks zijn tevens bestand tegen zeer lage temperaturen, en worden geleverd in verscheiden formaten. Door toepassing van innovatieve structuren hebben de racks een kleine footprint, doch een zeer grote inhoud. Alle racks zijn voorzien van een eigen 1D of 2D code, wat het uitlezen en ordenen van uw gehele sample collectie een stuk eenvoudiger maakt.

8 different colours of capclusters being held

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan