Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling

Afwezigheid van Extractables

Micronic Sample Storage Tubes

De grootste tube range op de markt

Bij NBS Scientific bieden we de volledige lijn van 96-well, 48-well, en 24-well formaat interne en externe schroefdraad monster opslag buizen van Micronic. De volumes variëren van 0.30ml tot 6.00ml en er zijn verschillende codeeropties beschikbaar om aan verschillende behoeften te voldoen: niet gecodeerd, alfanumeriek gecodeerd of 2D Data-Matrix gecodeerd.

Buizen met een 2D-code op de bodem kunnen ook worden vervaardigd met een 1D-barcode op de zijkant. Dit staat bekend als de Micronic hybride buis (een buis met buitendraad), die 4 lagen van traceerbaarheid bevat: een 2D Data-Matrix code op de bodem, een 1D barcode op de zijkant, een voor mensen leesbare code boven de 1D barcode, en een blanco wit vlak om een vierde ID te labelen of te laseren.

Product Downloads

  • Tubes met Internal Thread 2D Data-Matrix Gecodeerd Download
  • Tubes met External Thread 2D Data-Matrix Gecodeerd Download
  • Hybrid Tubes met External Thread Download

Gerelateerde Producten

0.75ml Internal Thread Tubes

Met de 0.75ml cryo tubes van Micronic in push cap of screw cap variant, kunnen gebruikers waardevolle samples op een veilige en traceerbare manier opslaan.
Product bekijken

6.00ml Internal Thread Tubes

De 6.00ml Micronic storage tube in 24-well formaat heeft een groot werkvolume van 4.80ml (+21ºC).
Product bekijken

0.80ml External Thread Tubes

De drievoudige schroefdraad van de 0.80ml buizen zorgt voor een uitstekende sluiting en horizontale plaatsing van de dop voor een langdurige opslag van de monsters.
Product bekijken

1.40ml External Thread Hybrid Tubes

De 1.40ml hybrid tube biedt een unieke oplossing om samples te identificeren. Het transparante deel van de buiswanden stelt u in staat om uw sample ook visueel te controleren.
Product bekijken