Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Verbeter efficiëntie

Met onze automatic cappers & decappers

Cappers en decappers om uw werkproces te versnellen

Het losdraaien en aandraaien van dopjes op buisjes is een essentieel onderdeel in het labproces. Vroeger gebeurde dit veelal manueel en  nam het zeer veel tijd in beslag. Daarnaast zorgden de herhaaldelijke bewegingen voor last en blessures in de handen en armen. Door de jaren heen werden steeds betere en handigere apparaten en tools ontwikkeld om productief dopjes van buizen te kunnen draaien en erop.

Tegenwoordig bestaan er zeer intuïtieve machines, zogenaamde automatic cappers en decappers. Daarnaast zijn de manuele apparaten een stuk sneller en gebruiksvriendelijker geworden. Op deze manier kunt u de last op uw handen flink verminderen, en uw werkplezier vergroten. Uiteraard verveelvoudigt uw productiviteit aanzienlijk met behulp van deze state of the art automatic cappers en decappers.

Ons aanbod

Zo bieden wij enkelvoudige cappers en decappers aan, alsmede voor een rijtje van 8 tubes, of volledige automatische apparaten, voor het onmiddellijk cappen of decappen van racks met 96, 48 of 24 tubes. Op deze manier is er voor elk budget een intuïtieve capper/decapper beschikbaar.

Uiteraard is uw veiligheid bij het gebruik van een decapper gewaarborgd. Hier is bij het design rekening mee gehouden, en uw handen blijven ten alle tijde vrij van de bewegende onderdelen. Daarnaast is getracht kruisbesmetting zoveel mogelijk te voorkomen. Alle apparaten beschikken over een kleine footprint, waardoor ze in elk laboratorium te gebruiken zijn.

Micronic en AFYS3G

Voor deze automatische cappers en decappers maken wij gebruik van de expertise van het unieke Nederlandse bedrijf Micronic, dat zeer gespecialiseerd is in het produceren van sample tubes, racks en sample management apparatuur. Het bedrijf heeft vele jaren ervaring op dit gebied, en heeft al meerdere laboratoria over de hele wereld geholpen. Het bedrijf staat bekend om hun kwalitatieve en innovatieve producten, die geen fortuin kosten.

Daarnaast bieden wij, voor labs met een wat groter budget, een automatic capper en decapper aan van het merk AFYS3G, welke is uitgerust met een zeer intuïtief touchscreen. Dit apparaat is in staat om in minder dan 30 seconden een volledig rack te (de)cappen, en is zeer goed integreerbaar in een automatisch liquid handling systeem.

Vragen of advies?

Wenst u graag advies te ontvangen, of is iets u niet duidelijk uit deze producten? Dat kunnen wij begrijpen. Schroom daarom niet met ons contact op te nemen, omdat wij u kunnen helpen, met onze deskundigheid, kennis en vakinzicht. Wij kunnen elke twijfel bij u wegnemen.

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan