Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Novitain Capping Systeem

Unieke tijdelijke opslag van IVD-buizen

IVD tube opslag en racks

Wij weten hoe belangrijk sample opslag in IVD buizen is. Het is een zeer veel gebruikte vorm van sample opslag door laboratoriummedewerkers. U wilt hierbij koste wat het kost problemen en besmettingen voorkomen. Daarom bieden wij hoogwaardige en vernieuwende oplossingen aan van onze partners.

Oplossingen door Novitain

Als u uw samples tijdelijk in IVD buizen op wilt slaan, bieden wij meerdere oplossingen aan van fabrikant Novitain. Novitain is gespecialiseerd in het produceren van racks, IVD tubes, en manuele en automatische cappers van hoge kwaliteit. Zo bieden wij een 50-well rack aan, compatibel met pre-analytische systemen, waarin u 50 bloedbuizen op een zodanige manier kunt plaatsen dat het geheel precies te gebruiken is met de de Novitain Capcluster-50. Door het open ontwerp is gelijke temperatuur tijdens bevriezing of ontdooiing gegarandeerd. Met de Novitain Capcluster-50 kunt u tijdelijk 13 mm monster opslag buizen afsluiten in een Novitain 50-wells rack. Tevens kunt u met behulp van de TPE Pushcaps snel 50 buizen afsluiten met de Novitain Manual Capper MC2. Dit zeer gebruiksvriendelijke stukje laboratoriumapparatuur stelt u in staat uw werkproces te versnellen, door 50 tubes tegelijk manueel af te sluiten. Kruisbesmetting wordt geminimaliseerd, en het apparaat is veilig in gebruik.

U bent op de juiste plek

Zoek niet verder als u u een veilige en eenvoudige oplossing zoekt voor tijdelijke IVD opslag. Op onze website kunt u IVD opslag vinden welke u kunt vertrouwen. Daarnaast biedt Novitain in feite een all-in-one oplossing aan, door drie complementaire producten te verkopen. Profiteer van de hoge kwaliteit van onze partners.

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan