Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
DNA extractie

Met onze DNA extractie toepassingen Isoleer je biomoleculen in een eenvoudig werkproces

Een unieke oplossing voor DNA extractie

RNA-isolatie of DNA-isolatie is een veelbesproken onderwerp voor mensen uit de praktijk. Er worden veel middelen uitgetrokken om ervoor te zorgen dat DNA isolatie correct gebeurt, vaak te veel middelen. Dat komt omdat het eenvoudiger en beter kan, met de nieuwste oplossing van CAPP. Deze EXPell Spin Columns kunnen worden gezien als een game changer, omdat zij een kosteneffectieve, kwalitatief hoogwaardige en eenvoudige manier bieden voor RNA extractie of DNA extractie. Het Deense life-science bedrijf CAPP is erin geslaagd de productiekosten van een Spin Column te verlagen en tegelijkertijd, door zeer innovatief te zijn, de kwaliteit drastisch te verhogen.

De technologieën achter CAPP Expell Spin Columns voor DNA isolatie

De geïntegreerde aanpak van CAPP stelt laboranten in staat biomoleculen te scheiden, te isoleren en te zuiveren in één spinbuis. Dat komt doordat een ontwerp met twee compartimenten wordt gebruikt: een filterbuis (0,8 ml) en een ontvangstbuis (1,5/2,0 ml), om de RNA-isolatie of DNA-isolatie te maximaliseren. CAPP EXPell Spin Columns maken gebruik van glasvezelfilters met de nieuwste op silica gebaseerde filtratiemembraantechnologie, met een extreem hoge efficiëntie. Nucleïnezuren worden met 99,99% efficiëntie gebonden, waardoor de best mogelijke RNA/DNA-extractie/isolatie wordt gegarandeerd.

Waarom dit de oplossing voor u is

Wij werken alleen samen met de meest innovatieve en kwalitatief hoogstaande fabrikanten, en dit product is daar slechts één resultaat van. Deze oplossing van CAPP stelt laboranten zoals u in staat om grote bedragen te besparen op RNA- of DNA-extractie. Tegelijkertijd is de kwaliteit hoger dan die van de duurste DNA-extractie-instrumenten die in laboratoria worden gebruikt.