Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Dispendix

Innovatieve contactloze liquid handling instrumenten

DISPENDIX GmbH, een pionier in contactloze vloeistofbehandelingsoplossingen variërend van nano- tot microlitervolumes, werd in 2016 opgericht als een spin-off van het Fraunhofer Instituut voor Productietechniek en Automatisering (IPA) in Stuttgart, Duitsland.

Een van de bijdragen van DISPENDIX is de gepatenteerde en breed erkende I.DOT-technologie, die vloeistofbehandelingswerkstromen revolutioneert door automatisering, precisie en snelheid te bieden aan laboratoria wereldwijd.

Gedreven door een visie om levens te verbeteren door middel van innovatie, combineert DISPENDIX expertise, nieuwsgierigheid en motivatie om baanbrekende oplossingen te ontwikkelen.

Bekijk al onze producten hier

De I.DOT van Dispendix

Non-contact liquid handler met volume verificatie

De Dispendix I.DOT liquid handler is ontworpen voor gebruiksgemak, waardoor het toegankelijk is voor iedereen, ongeacht hun ervaring met automatisering. Met uitzonderlijke precisie en snelheid kan de I.DOT volumes van slechts 8 nL dispenseren, terwijl het plastic- en reagensgebruik in uw laboratorium wordt verminderd.

De I.DOT liquid handler biedt precisie en gebruiksgemak voor efficiënte en reproduceerbare sample voorbereiding, ongeacht of u enzymen en beads voor NGS of qPCR doseert, of cellen, verbindingen en buffers toevoegt voor Assay Development of High-throughput Screening.

Leer meer over de I.DOT

De L.DROP non-contact dispenser

Van cel- en gentherapie tot algemene liquid handling

Ervaar automatisering en precisie in uw onderzoek met L.DROP, de geavanceerde liquid handler van Dispendix, ontworpen voor genomica en geneesmiddelenontdekking. De L.DROP is perfect voor laboratoria die productiviteit, precisie en workflow optimalisatie willen optimaliseren, omdat de L.DROP assays stroomlijnt en repetitieve taken elimineert. Het veelzijdige ontwerp ondersteunt een operationeel volume van 1 – 1000 μL, kan verschillende vloeistoffen verwerken en biedt plaats aan maximaal 20 microplaten in SBS-formaat, waardoor het naadloos aansluit op diverse onderzoeksbehoeften.

L.DROP blinkt uit in microvloeistof-toepassingen, waaronder cel- en gentherapie, synthetische biologie, CRISPR-genbewerking en genomica zoals NGS, DNA-seq en RNA-seq. Ontdek Dispendix’s bibliotheek met protocollen, toegankelijk op aanvraag via een cloudplatform, waardoor operaties onafhankelijk van het instrument mogelijk zijn en wereldwijde samenwerking wordt vergemakkelijkt.

Ontdek de kracht van automatisering met L.DROP en transformeer uw onderzoeksvaardigheden—altijd en overal.

Leer meer over de L.DROP

De Dispendix G.STATION

De complete oplossing voor NGS Library Preperation

De G.STATION van Dispendix biedt een allesomvattende oplossing voor DNA/RNA-sequencing, waarmee zuiveren, verwerken en NGS Library Preparation in één systeem mogelijk is. Deze geïntegreerde opstelling combineert drie apparaten—de I.DOT, L.DROP en G.PURE—verbonden met een robotarm, waardoor de gehele NGS-workflow geautomatiseerd kan worden uitgevoerd. Met intuïtieve software en geavanceerde technologieën stelt de G.STATION onderzoekers in staat om baanbrekende resultaten met gemak te behalen.

De I.DOT, een nanoliter vloeistofhandler, de L.DROP, een cloudgebaseerde vloeistofhandler, en de G.PURE, een DNA-zuiveringsapparaat, werken volledig automatisch, waardoor het gebruik van pipetpunten wordt geminimaliseerd om tijd en materialen te besparen. De cloudconnectiviteit van het systeem faciliteert samenwerking met andere onderzoekers, waardoor het een ideale keuze is voor het bevorderen van genomisch onderzoek.

Leer meer over de G.STATION

Product-Downloads

Bekijk de meegeleverde brochures

  • Dropcount Behind the Scenes Download
  • Dispensing Detergents with the I.DOT Download
  • Tips savings in NGS with the I.DOT Download

Wat vinden andere klanten?

Wat anderen over NBS Scientific denken

"Ik ervaar NBS Scientific als een uitstekende partner met prettige medewerkers. Ik heb goed contact met hen."

"Bij NBS Scientific kreeg ik snel en betrouwbaar antwoord op vragen en afspraken. Alle adviezen en aandacht werden deskundig gegeven. We werken al meer dan 2 jaar met veel plezier samen."

roche-diagnostics-logo-review
charles-river-review
Roche Diagnostics

Wilt u de oplossingen van Dispendix in actie zien?

Vraag een kostenloze demo aan!

Wat is er beter dan een live-demonstratie om de voordelen in actie te zien?

Contactformulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.