Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Sample Opslag Racks

In 96-well rack, 48-well of 24-well standaard ANSI/SLAS formaat

SAMPLE OPSLAG REKKEN VOOR UW DOELEINDEN

Nadat u uw sample heeft afgenomen, en geplaatst in sample storage tubes, dan is de volgende stap de buizen ordenen in racks. De racks van tegenwoordig zijn zeer geavanceerd, en bieden u ongeëvenaard gebruiksgemak. Uiteraard zijn de rekken vervaardigd van het meest zuivere materiaal, en zijn ze allemaal vrij van DNase, RNase en pyrogenen.

Voor al uw doeleinden en sample storage bieden wij uiteenlopende soorten racks aan, in 244896138 of 384 well rack formaat. Veel van onze reageerbuis rekken zijn geschikt voor een zeer brede temperatuurrange (-190 tot +100) en zijn vervaardigd van het meest heldere materiaal. Als u graag een sample storage rack zou willen kopen, kijk dan gerust rond op deze pagina. Wij achten de kans groot dat u er tussen zult vinden wat u nodig heeft.

COMPATIBILITEIT

Alle sample storage racks zijn voorzien van uitleesbare codes, waardoor ze geschikt zijn voor automatische systemen. Daarnaast bieden wij, wat zeer actueel is in deze tijden, PCR platen aan, welke autoclaveerbaar en zeer transparant zijn. Deze zijn er in 96 well rack en 384 well rack formaat. Daarnaast kunt u bij ons ook vinden speciale CAPP Expell Cryoboxen, in welke buizen op een efficiëntere manier kunnen worden opgeslagen (10 x 10) dan in standaard racks (9 x 9), door de afwezigheid van randen. Ook deze Cryoboxen zijn voorzien van een numerieke code, waarmee u compleet overzicht zult hebben over al uw samples.

MICRONIC

Aparte vermelding verdient de ULT 96 well rack van Micronic. Dit formaat en soort sample storage rack is zeer populair, en deze specifieke variant van Micronic is van zeer goede kwaliteit. Micronic is een uniek Nederlands bedrijf dat jarenlange ervaring heeft in het produceren van racks en tubes, waardoor dit een gegarandeerd goede aankoop is. ULT staat voor Ultra-Low-Temperature, waardoor dit rek geschikt is voor zeer lage temperaturen. De rekken zijn gebaseerd op de wereldwijd bekende ANSI/SLAS standaarden, en hebben de beschikking over een 1D code aan de zijkant, of een 2D code op de bodem van het rack. Uiteraard is dit rack volledig compatibel met veel automatiseringssystemen.

DE MICRONIC 138-2 HD RACK

Er is nog een ander rack wat vermelding verdient, en dat is de Micronic 138-2 HD rack, met een honingraat ontwerp, waarmee 43% meer samples opgeslagen kunnen worden in vergelijking met gangbare racks. Ook dit sample storage rack is compatibel met de meeste robotiseringssystemen. Bespaar tijd en geld met dit innovatieve rack. Ontdek al onze racks op deze pagina.

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan