Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Kies voor een duurzame en innovatieve oplossing

Eco-friendly sample opslag labware

DUURZAME SAMPLE OPSLAG

Over de hele wereld is er een grote vraag naar duurzame praktijken in laboratoria, waaronder duurzame sample opslag. Dit komt door verschillende factoren zoals de schaarste aan bronnen, milieuzorgen en wet en regelgeving. Daarom zijn laboratoria zeer gemotiveerd om duurzame praktijken toe te passen, zowel “quick wins” zoals het uitschakelen van apparatuur als investeringen in milieuvriendelijkere oplossingen.

Bij NBS Scientific willen we bijdragen aan een betere wereld en daarom werken wij constant aan duurzamere oplossingen. Wij streven voortdurend naar geïntegreerde duurzaamheid in onze dagelijkse activiteiten, zoals groene energie, afvalvermindering en het aanbieden van de meest duurzame producten voor laboratoria. Wij zijn trots om onze nieuwste duurzame oplossing voor sample opslag te presenteren.

DE MICRONIC ECO-FRIENDLY REKKEN GEMAAKT VAN 99% GERECYCLED MATERIAAL

Micronic heeft een unieke en duurzame oplossing in sample opslag geïntroduceerd: de eco-friendly rekken. Deze duurzame rekken, bekend als de Micronic EFC Racks RM, zijn de oplossing voor een duurzamer laboratorium. De EFC Racks RM worden in-house geproduceerd van vernieuwd materiaal. Ten eerste is dit duurzame sample opslag rek gemaakt van polypropyleen (PP) en is het daardoor aanzienlijk gemakkelijker te recyclen. Ten tweede is het rek gemaakt van 99% gerecycled materiaal en is daarom de perfecte oplossing voor een duurzamer laboratorium.

AUTOMATISERING EN GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID

Dit duurzame sample rek is ontworpen om milieueffecten te verminderen, zonder concessies te doen aan kwaliteit of prestaties. De Micronic EFC Racks RM zijn gebruiks- en automatiseringsvriendelijk en kunnen naadloos worden geïntegreerd in bestaande workflows. De 1D-barcode en de leesbare code op de zijkant van het rek garanderen traceerbaarheid en visuele identificatie of verificatie. De Micronic EFC Racks RM zijn een combinatie van duurzaamheid, efficiënte en kwaliteit.