Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
micronic-jumbotron
MICRONIC

Innovatie in sample opslag

Micronic, gevestigd in Nederland en de Verenigde Staten, produceert innovatieve producten voor de opslag van monsters voor onderzoekslaboratoria in de life sciences industrie. Micronic-oplossingen worden wereldwijd gebruikt in universitaire laboratoria, ziekenhuizen, agrarische instellingen, overheidsinstellingen, biotechnologie, voedingsmiddelen-, chemische en farmaceutische bedrijven. Deze producten omvatten monsterbuizen, rekken, caps, barcodelezers en geautomatiseerde laboratoriumapparatuur.

 

Monster Opslag

Micronic heeft een reeks buistypes, doppen en rekken voor de meest uitdagende onderzoekstoepassingen. Of u nu kostbare weefselmonsters wilt opslaan in de meest zuivere polypropyleen buizen, kleurcodes wilt gebruiker voor uw monsters met het brede scala aan gekleurde doppen of uw monsters wilt opslaan in de met laser geëtste 1D barcode rekken.

Monster opslag producten

Automatisering

De krachtige monsterautomatiseringsapparatuur van Micronic omvat (de)cap apparatuur, etiketteringsapparatuur en scanners. Door de enorme ervaring in het helpen van laboratoria bij het veiligstellen van hun monsters heeft het bedrijf een wereldwijde reputatie opgebouwd met betrekking tot het implementeren van geïntegreerde monster opslag oplossingen.

Automatisering producten

Micronic-Brochure

Download de catalogus

Micronic's volledige product portfolio

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.