Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Tube Laser Markers

Tube lasers; unieke labware markering systemen

Innovatieve tube lasers voor het labelen van uw samples

De technologie van vandaag is mijlenver voor op de technologie van gisteren. Waar vanaf het begin gebruik werd gemaakt van tube labeling machines, met labels die beschadigd kunnen worden of eraf kunnen vallen bestaan er tegenwoordig state-of-the-art tube lasers. Met tube lasers worden in een zeer korte tijd opschriften gelaserd op de tubes, welke hierna praktisch onuitwisbaar zijn. Het is op deze manier dus volledig duidelijk welke sample welke is, en u kunt verder elke bewerking die mogelijk is uitvoeren, zonder bang te zijn dat u het overzicht verliest in uw samplecollectie.

Wij bieden twee varianten van tube lasers aan: een volautomatische tube laser met een snelheid van 6 ANSI/SLAS formaat racks per cycle, en een manuele tube laser, welke buizen en racks van 0,30 ml tot 15 ml kan markeren. Beide lasergraveerders beschikken over intuïtieve software, met een niet al te steile leercurve, en worden geleverd met een speciale laptop om het apparaat aan te sturen. Afhankelijk van uw budget hebben wij de tube laser die u nodig heeft.

Absolute traceerbaarheid van uw monster dankzij de tube lasers

Lasermarkeringen zorgen voor een opschrift dat in vele opzichten superieur is aan welk ander opschrift dan ook. Zo is het bestand tegen chemische, mechanische en temperatuurmatige invloeden, binnen een bereik van -196 ºC en +100 ºC. Hierdoor zijn laseropschriften vele malen stabieler en sterker dan opschriften met inkt of geplakte labels. Er bestaat praktisch geen omstandigheid waaronder uw lasermarkering verloren zou kunnen gaan.

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan