Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Frozen Aliquotters

Verzamel meerdere frozen aliquots uit hetzelfde originele monster

Innovatieve apparaten voor bevroren aliquots

Het nemen van een aliquot uit bevroren weefsel is een uiterst precies en tijdsintensief proces. U wilt dat hierbij alles volgens plan gebeurt. Met de innovatieve en hoogwaardige oplossingen van onze partners zult u keer op keer een perfecte bevroren aliquot kunnen nemen. Wij maken gebruik van de uitgebreide expertise van het Amerikaanse bedrijf Basque Engineering + Science, die gespecialiseerd zijn in systeemoplossingen en work flows voor vooraanstaande research toepassingen. Hun belangrijkste producten omvatten apparaten om aliquots te nemen uit bevroren weefsel, waarbij de integriteit van de sample behouden blijft.

Het aanbod van Basque

Voor verschillende budgetten biedt Basque verschillende frozen aliquotters. Nieuw bij Basque is de Frozen Tissue Xtractor, welke een handmatige aliquotter is waarmee kleine hoeveelheden weefsel of vloeistof gealiquoteerd kunnen worden. U heeft de volledige controle over het aliquoteerproces, en bovendien is de tool uiterst nauwkeurig, met een minimaal volume van 40 milligram. U kunt een aliquot nemen van een zeer grote variëteit aan weefsels, met dit innovatieve stukje lab tech.

Daarnaast heeft Basque de CXT 353 in de aanbieding, welke een semi-automatisch benchtop apparaat is, waarmee u aliquots kunt nemen uit weefsel, ontlasting, serum, plasma, bloed en andere biovloeistoffen. U kunt zelfs meerdere aliquots nemen uit hetzelfde monster.

Waarom een frozen aliquotter?

‘Because thawing isn’t cool’, is de slogan van Basque. Als u uw samples ontdooit voordat u ze aliquoteert, bestaat er een groot risico op vermindering van de kwaliteit van de sample. Daarom bestaan er de Frozen Tissue Aliquotters van Basque, waarmee u perfecte aliquots kunt nemen van perfecte kwaliteit.

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan