Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Vitl Benchtop apparatuur

Een robuuste, benchtop Luminometer Kopen

Innovatieve luminometer

Indien u op zoek bent naar een betaalbare doch zeer kwalitatief hoogwaardige en innovatieve luminiscentie meter, dan bent u bij NBS Scientific bij het juiste bedrijf. Voor bepaalde doeleinden vereisen laboranten een luminometer, bijvoorbeeld voor het meten van biologische en chemische luminiscentie reacties. Vaak zijn de apparaten waar ze mee te maken krijgen zeer ingewikkeld en prijzig.

Zo niet de Lu-Mini Luminometer van Vitl Life Science Solutions. Deze next-generation benchtop luminometer is ontwikkeld met grote laboratoriumvriendelijkheid in gedachten. Daarom beschikt hij over een intuïtief design, een snelle uitleestijd, een handzaam formaat, USB connectiviteit middels een meegeleverde PC-app en een gebruiksvriendelijk touchscreen waarin maximaal 1000 testresultaten opgeslagen kunnen worden.

De Lu-Mini is toepasbaar met 10-15 mm ronde tubes/vials, en 10 mm vierkante wells. Daarnaast beschikt de luminometer over protocol selectie, inclusief single/dual point, piek detectie en kinetische dataverzameling. Het uiterst handzame formaat van dit stukje laboratorium tech maakt dat het geschikt is voor elke lab bench. Profiteer vandaag nog van de hedendaagse innovaties die toonaangevende life-science fabrikanten implementeren.

Interesse?

Klinkt dit u als muziek in de oren? Schroom dan niet contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Tevens, als u vragen heeft over de Lu-Mini luminometer, of welk ander product uit ons rijke assortiment dan ook, kunt u ze zeer eenvoudig aan ons stellen door contact op te nemen. Wij beschikken over uitgebreide kennis over de door ons geleverde apparaten en producten, en kunnen elke vraag, zorg of twijfel die u maar kunt hebben bij u wegnemen.

8 different colours of capclusters being held

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan