Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Rack thawing station
SPL Guard

Gecontroleerd ontdooien of invriezen van samples

SPL Guard ontwikkelt en produceert laboratoriumapparatuur die kan worden gebruikt voor de gecontroleerde voorbereiding (ontdooien of invriezen) van biologische samples voorafgaand aan sample processing of sample storage bij ultra-lage temperaturen. Het product portfolio bestaat uit de SPL Guard Florida en Arizona, stations voor het gecontroleerd ontdooien van samples, en de SPL Guard Alaska, een instrument voor het gecontroleerd invriezen van samples.

Gecontroleerd ontdooien of invriezen van samples

Sneller en efficiënter met SPL Guard

sample-thawing-spl-guard

De SPL Guard Florida is een rek-ontdooistation dat tot 10 rekken kan ontdooien in slechts 9 minuten, 60% sneller dan enig ander apparaat op de markt.

Bekijk het product hier

Leer meer

Hoe kan de SPL Guard Florida het ontdooiproces van rekken in uw laboratorium versnellen? Bekijk de onderstaande flyer voor meer details. Heeft u nog vragen over dit product? Hulp nodig bij het kiezen van de beste oplossing voor uw toepassing? Chat met ons online of vul het onderstaande contactformulier in.

Heeft u Vragen?

Laat ons weten hoe we u kunnen helpen

Wilt u meer te weten komen over de SPL Guard Florida? Stel uw vragen in het formulier. Een verkoopspecialist zal binnen 24-48 uur reageren.

Contactformulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.