Nieuw: Micronic’s Tube Handler HT700

De HT700 Tube Handler is de ideale automatiseringsoplossing voor het anders eentonige en fouten gevoelige manuele sorteren van sample buizen. Door het unieke ontwerp heeft het apparaat een kleine footprint en een grote capaciteit. Er is een minimale afstand tussen het op te halen monster en het target rack waar het naartoe moet, waardoor er sneller gesorteerd kan worden.

Met behulp van een UBS-stick kan er eenvoudig een “picklijst” ingeladen worden die gegenereerd is vanuit een LIMS-systeem. Een geïntegreerd 1D en 2D barcode systeem dubbelcheckt of de geselecteerde sample buizen die geselecteerd zijn correct zijn geplaatst tijdens het plaatsingsproces en verzekert traceerbaarheid. Het systeem kan met capped en uncapped Micronic buizen werken van 0.30ml tot 1.40ml. Er is ruimte voor maximaal 24 source racks en 1-3 target racks. Het gesloten systeem garandeert de veiligheid van de gebruiker. In combinatie met het gebruik van Micronic-buizen is het apparaat een uitstekende en betrouwbare keuze voor vele toepassingen met monsteropslagbuizen.

Meteen een offerte aanvragen? Kijk dan hier.