Nieuw: Non-coded Externally Threaded Tubes

Nieuw in ons assortiment zijn Micronic’s non-coded externe schroefdraad buizen. Verkrijgbaar in de volumes 0.30ml, 0.75ml en 1.40ml die uniek zijn in de markt! Non-coded Tubes zijn een betaalbare manier om de sample voorbereiding, verwerking, screening en logistiek te verbeteren.
Veel laboratoria gebruiken de non-coded tubes voor het testen, kortstondige opslag of intermediaire processen zoals het homogeniseren van samples door middel van beads. Door de dikke buiswanden heeft de buis uitstekende eigenschappen voor opslag bij ultralage temperaturen.
Het gebruik van externe schroefdraadbuizen voorkomt dat het sample in contact komt met de schroefdraad, waardoor de kans op kruisbesmetting wordt geminimaliseerd en de integriteit van het sample wordt verbeterd. De drievoudige schroefdraad van de 1.40ml buizen zorgt voor een uitstekende sluiting en horizontale plaatsing van de dop om een langdurige en veilige opslag van het sample te garanderen. Het code-oppervlak is voorzien van een verhoogde rand die de 2D-code beschermt tegen krassen.

De buizen zijn verkrijgbaar in bulk of in het Micronic 96-well format Ultra-Low Temperature Rack.

Neem vandaag contact met ons op en vraag een offerte aan.