Bekijk onze virtuele booth!

Dit jaar hadden we gepland om de LabAutomation in maart en het WOTS-evenement in september bij te wonen, samen met enkele kleinere regionale shows om een aantal van onze nieuwste producten met u te delen. Omdat de status van toekomstige beurzen nog onbekend is, hebben we besloten om onze producten in de vorm van een virtuele stand aan u te laten zien. Onze virtuele stand toont een aantal van de producten, waarover wij zelf heel enthousiast zijn en die wij dit jaar graag met u wilden delen, waaronder de Micronic Tube Handler HT700 en de Lambda576 Automated Laser Marker.

 

Bekijk onze Virtuele Booth!

 

Bekijk onze virtuele stand om te leren hoe onze producten kunnen helpen bij het optimaliseren van elke stap in uw workflow. Heeft u vragen? Chat met ons online. Geïnteresseerd in een online demo? Neem contact met ons op via info@nbsscientific.nl om een afspraak te maken. Bedankt voor uw geduld in deze onzekere tijden. We kijken er naar uit u te ontmoeten!

 

Featured Products

Micronic TubeHandler HT700

De automated Handler beantwoordt aan de behoefte van een efficiëntere, snellere en veiligere sortering van sample storage tubes.  Door het unieke ontwerp heeft het apparaat een kleine footprint en een grote capaciteit. Het gesloten systeem garandeert de veiligheid van de gebruiker.

Lees meer Bekijk de product video

Lambda576 Automated Laser Marker

De Lambda576 is een geautomatiseerde Laser Marker die buizen van verschillende maten en merken kan lasergraveren. In plaats van etiketten, stickers of inkt te gebruiken om buizen te markeren, gebruikt de Lambda576 een laser om elke vorm, logo, tekst of sample-ID direct op het oppervlak van elke buis te graveren.