NBS Scientific sponsort Muziekids!

Als NBS Scientific streven wij naar verbetering van welzijn, volksgezondheid en veiligheid door middel van onze producten en diensten. Dit doen we ook met sponsorovereenkomsten. Recentelijk zijn wij sponsor geworden van Stichting Muziekids in Almere. Deze stichting zet zich in voor kinderen met een korte of langdurige ziekte, die gedwongen zijn in het ziekenhuis te verblijven. Door middel van de helende en opwekkende werking van muziek wordt het alledaagse leven van deze kinderen een stukje vrolijker, en probeert Muziekids de zorgen van deze kinderen te doen afnemen, of zelfs even vergeten.

Dat muziek net als beweging een positieve werking heeft op de geest én het lichaam, kan door iedereen worden beaamd. Bij ziekte kan het zelfs enorm bijdragen aan het herstel, en daarom heeft Muziekids al in vijf zorginstellingen een studio.

Wij zijn trots om vermeld te worden als sponsor van deze prachtige stichting, en blijven nog vele jaren samenwerken!