Onze mini-stand op Pivot Park

Ontmoet NBS Scientific op 28 februari in de kantine van het Pivot Park!

Als leverancier van innovatieve laboratorium oplossingen, geeft NBS Scientific op dinsdag 28 februari een demonstratie van verschillende innovatieve laboratorium apparatuur en consumables in de kantine ruimte van het Pivot Park. Dit stelt u in de unieke gelegenheid om hands-on kennis te maken met de mogelijkheden op gebied van de collectie, voorbereiding, management en opslag van uw waardevolle samples alsmede met verschillende innovaties in (robotische) vloeistofverwerking, celculturen en media bereiding.

Zo krijgt u onder andere een live demonstratie van de sample opslag buizen, (semi-)automatische capping systemen, pipetteermachines en nog veel meer. Deze innovatieve oplossingen helpen uw workflow te versnellen, kans op human error te verminderen, uw samples traceerbaar te houden en gewrichtsklachten te verminderen.

U kunt de collega’s Grazia Rooth en Maryam Rahimi tussen 10:30-15:00u ontmoeten. Zij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en de demonstraties te geven. Zien we u daar?

Lees hier meer over Pivot Park.