Ontmoet ons op LabNL in september!

Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat we aanwezig zullen zijn op de LabNL beurs op 26, 27 en 28 september in de Jaarbeurs in Utrecht! LabNL is een belangrijk ontmoetingspunt voor laboratoriumspecialisten in de Benelux. U kunt zich gratis aanmelden voor deze beurs met onze registratielink! De laatste innovaties en technologieën, gepresenteerd door tientallen vooraanstaande life-science bedrijven, zullen u inspireren en verrijken!

Uiteraard zal NBS Scientific ook uitpakken, met een stand met onze nieuwste producten en oplossingen voor uw laboratorium. Neem de kans om in gesprek te gaan met onze specialisten. Onze stand is te vinden op nummer 7A030, en is in detail te zien op de onderstaande beursplattegrond.

Wij zullen een aantal nieuwe producten uit onze portfolio aan u presenteren, waaronder de Dispendix I.DOT, een nanoliter liquid handler, AFYS3G Sigma STR single tube capper, diverse cappers en readers van Micronic, sample labware en vele andere benodigdheden voor het laboratorium.

Laat deze kans niet liggen om op de hoogte te blijven van de laatste trends in de wereld van laboratoria en life-science!

Meld u GRATIS aan voor de LabNL beurs met onze partnerlink hieronder!

Wij hopen u te zien in de Jaarbeurs in Utrecht op 26-28 september op stand 7A030!