WOTS 2024

NBS Scientific kondigt met trots aan dat we in 2024 weer aanwezig zullen zijn op de grootste life science beurs van de BeNeLux: The World of Technology & Science (WOTS). Van 24 tot 27 september kunt u kennismaken met ons brede assortiment aan innovatieve, creatieve en duurzame laboratoriumproducten, waaronder consumables en apparatuur.

We nodigen bezoekers graag uit om ons te bezoeken op onze stand met nummer 7C057 in hal 7. Ons team staat te popelen om in contact te komen met professionals uit de industrie, onderzoekers en mede-exposanten om inzichten uit te wisselen en nieuwe samenwerkingen te verkennen. We zullen onze nieuwste producten en technologische ontwikkelingen demonstreren, zoals de I.DOT en de L.DROP van Dispendix, de DR900 Rack Reader van Micronic en nog veel meer. Deze innovaties zijn speciaal ontworpen om de efficiëntie en precisie van iedere laboratoria te verbeteren. Bezoekers aan onze stand hebben de mogelijkheid om met eigen ogen de kwaliteit en innovatie te ervaren, hetgeen waar NBS Scientific bekend om staat.

Meld u gratis aan

 

Dit jaar nemen we ook deel aan de X-peditie duurzaamheid met de nieuwe Micronic EFC Rack RM, waarbij kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan. Tijdens de X-peditie kunt u ook kennismaken met ons eigen plates- en rack-wasprogramma; NovaWash.

We kijken ernaar uit om bij te dragen aan de levendige en dynamische sfeer van WOTS 2024, verbindingen te bevorderen en deel uit te maken van discussies die de toekomst van wetenschap en technologie vormgeven. Doe met ons mee als we onze toewijding aan uitmuntendheid en onze passie voor wetenschappelijke vooruitgang laten zien, op de 24e tot en met de 27e van september in Utrecht, Nederland.

Daarnaast hebben deelnemers de mogelijkheid om een speciaal tijdslot te reserveren met een van onze deskundige verkoopmedewerkers. Dit biedt een kans voor een persoonlijke demonstratie of discussie over onze producten en diensten, zodat uw specifieke behoeften en vragen goed behandeld worden. Meer informatie over het boeken van een speciaal tijdslot volgt in de aankomende weken. Blijf op de hoogte via social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief hieronder
.

Bezoek NBS Scientific op stand 7C057, hal 7

Meld u gratis aan