Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Onze inzichten in

uw FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Algemeen

Ga terug naar het FAQ overzicht

Wij accepteren betaling per Purchase Order, of credit card.

Of u nu een eenmalig PM bezoek nodig heeft of een meerjarig servicecontract, bij ons bent u aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie over de serviceplannen die wij voor specifieke producten aanbieden.

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. U kunt ons een e-mail sturen, ons bellen (+31 36 549 1010) of online met ons chatten. Wij zijn beschikbaar om uw vragen te beantwoorden van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Ja, wij kunnen u voorzien van een Certificate of Conformity. Als u een Certificate of Conformity wenst, vermeldt u dit verzoek bij uw bestelling op het moment van aankoop.

Helaas kunnen wij uw orders niet eenvoudig annuleren. Voor verdere informatie gelieve contact op te nemen via info@nbsscientific.nl.

Ja, wij bieden garanties op onze laboratoriumapparatuur. De meeste apparatuur in ons assortiment wordt geleverd met een standaardgarantie van 1 of 2 jaar. Neem contact met ons op voor meer gedetailleerde informatie over specifieke producten.

NBS Scientific B.V. is gevestigd in Almere aan de Meerpaalweg 6.

NBS Scientific B.V. in Almere is van maandag tot en met vrijdag, van 08:30-17:00u, geopend.