Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Onze inzichten in

uw FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Laser Markers

Ga terug naar het FAQ overzicht

De Lambda8 kan een verscheidenheid aan labware lasergraveren, zoals sample tubes, ANSI/SLAS-formaat rekjes, doppen en microscoopglaasjes. Hij kan ook materialen laseren zoals aluminium, roestvrij staal en titanium.

Ja. De Lambda8 kan buizen gevuld met monsters laseren.

Ja. De Lambda8 kan buizen direct uit de vriezer laseren.

De Lambda8 kan 1 buisje in ongeveer 1-3 seconden laseren. De verwerkingscapaciteit hangt af van twee dingen: het aantal buisjes in de adapter en de hoeveelheid informatie die op elk buisje wordt geëtst. Let op: de tijd die nodig is om buisjes handmatig in de adapter te plaatsen is niet inbegrepen in deze benadering.

De buizen moeten ten minste één ondoorzichtige wand hebben om compatibel te zijn met de Lambda8.

De Lambda8 lasert alleen het buisoppervlak, dus er is geen risico voor het monster in de buis.

Ja. De software die bij de Lambda8 wordt geleverd is volledig en heeft de mogelijkheid om verbinding te maken met andere programma's en/of lijsten (bv. Excel).

Aangezien de Lambda8 in het plastic van elke buis "brandt", moet de lucht tijdens het gebruik worden afgezogen en gereinigd.

De Lambda576 kan tot 6 ANSI/SLAS formaat rekken met monsteropslagbuizen tegelijk bevatten.

Zodra de gebruiker een rek in de Lambda576 plaatst, selecteert een grijparm een buis en brengt deze naar de camera. De camera detecteert het laservriendelijke deel van de buis, waarna de grijparm de buis voor de laser plaatst. De laser etst een permanente markering op de buis, waarna de grijparm de buis terugbrengt naar zijn oorspronkelijke positie in het rek. De grijparm pakt de volgende buis op en herhaalt dit proces voor elke buis in de eenheid.

De Lambda576 kan verschillende markeringen laseren, waaronder: 2D codes, 1D barcodes, logo's, tekst of monster ID's.

De buizen moeten ten minste één ondoorzichtige wand hebben om compatibel te zijn met de Lambda576.

De Lambda576 lasert alleen het buisoppervlak, dus er is geen risico voor het monster in de buis.

De met de Lambda576 meegeleverde software is uitgebreid en heeft de mogelijkheid om verbinding te maken met andere programma's en/of lijsten (bijv. Excel).

Aangezien de Lambda576 in het plastic van elke buis "brandt", moet de lucht tijdens de werking worden afgezogen en gereinigd.