Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
FAQ: Algemeen

Wij accepteren betaling per Purchase Order, of credit card.

More from Algemeen

Of u nu een eenmalig PM bezoek nodig heeft of een meerjarig servicecontract, bij ons bent u aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie over de serviceplannen die wij voor specifieke producten aanbieden.

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. U kunt ons een e-mail sturen, ons bellen (+31 36 549 1010) of online met ons chatten. Wij zijn beschikbaar om uw vragen te beantwoorden van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Ja, wij kunnen u voorzien van een Certificate of Conformity. Als u een Certificate of Conformity wenst, vermeldt u dit verzoek bij uw bestelling op het moment van aankoop.

Helaas kunnen wij uw orders niet eenvoudig annuleren. Voor verdere informatie gelieve contact op te nemen via info@nbsscientific.nl.

Ja, wij bieden garanties op onze laboratoriumapparatuur. De meeste apparatuur in ons assortiment wordt geleverd met een standaardgarantie van 1 of 2 jaar. Neem contact met ons op voor meer gedetailleerde informatie over specifieke producten.