Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Novitain

Producten om de voorbereiding en verwerking van samples te verbeteren

Novitain biedt producten om de voorbereiding en verwerking van samples te verbeteren. De labware-producten omvatten ongecodeerde buizen met ronde bodem in 96-wells-formaat, een Grid rack en doppen in een strip-, mat- of clusterformaat. De labware wordt vervaardigd in een klasse 7 cleanroom en is ideaal voor dagelijkse laboratorium processen. Daarnaast is er ook capping apparatuur beschikbaar. Ook voor het kortdurend afdichten van IVD-tubes biedt Novitain een unieke oplossing die bestaat uit een capcluster, een 50-wells-formaat rack en een capper.

Productie

De Novitain labware-producten worden vervaardigd en geassembleerd in klasse 7 productie-cleanrooms, wat resulteert in producten die vrij zijn van detecteerbare RNase- of DNase-verontreiniging. De faciliteiten bevinden zich in Europa en de Verenigde Staten voor korte levertijden en constante beschikbaarheid. Hoge kwaliteit en consistentie worden gereguleerd en gecontroleerd door ISO 9001- en ISO 14001-certificeringen.

Een unieke oplossing

Voor kortdurende afdichting van IVD-buizen

De Novitain Capcluster-50 biedt een ideale en economische oplossing voor de tijdelijke afdichting van 13 mm diameter sample collection tubes in het 50-wells formaat Novitain Rack. Na het afdekken van 50 tubes kan de beschermfolie worden verwijderd om elke tube individueel af te sluiten. Dankzij de gepatenteerde Micronic-technologie bieden de Novitain TPE Push Caps een snelle oplossing voor het afdekken van 50 tubes met behulp van de Novitain Manual Capper MC2.

Lees meer over de Novitain producten