Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling

Cap Color Coding

Kwaliteitslabware

Voor georganiseerde sampleopslag

Het is geen geheim dat het georganiseerd houden van samples een topprioriteit is in laboratoria en andere onderzoeksomgevingen. Hoewel er veel technologische vooruitgang is geboekt die helpt bij het organiseren van sample tubes, moeten we toch rekening houden met de nadelen.

Met kleurcodering voor doppen wordt bijna elk nadeel weggewerkt. Monsters kunnen sneller worden geïdentificeerd, zonder dat het rek of sample moet worden gescand om zeker te weten wat erin zit. Ook is het mogelijk om te bepalen met welke samples je te maken hebt in het geval van een stroomstoring.

Deze Tech Notes van Micronic gaat dieper in op de voordelen van het gebruik van kleurcodes in het lab.

Product-Downloads

Gerelateerde producten

Schroefdoppen voor buizen met externe schroefdraad

De drievoudige schroefdraad van de dop zorgt voor een horizontale plaatsing en optimale afsluiting voor lange termijn opslag van samples.
Product bekijken

Screw Caps Ultra voor buizen met interne schroefdraad

Micronic Ultra Screw Caps hebben een siliconen O-ring die in de buis valt, waardoor de perfecte afdichting ontstaat voor opslag bij zeer lage temperaturen.
Product bekijken
Voor -80°C opslag!

TPE Doppen

Bent u op zoek naar de perfecte afsluiting van uw monsteropslagbuisjes in 96-formaat? Wij bieden u een groot assortiment TPE pushcaps aan van Micronic voor buizen met interne en externe schroefdraad.
Product bekijken