Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling

De Generation R Study

Kwaliteitslabware

Voor lange termijn sample opslag

Veel biobanken gebruiken Micronic labware om monsters te verwerken en op te slaan voor toekomstige wetenschappelijke studies. De Generation R Study, bijvoorbeeld, is een op de bevolking gebaseerde prospectieve cohortstudie die zich richt op de groei en ontwikkeling van jonge mensen (van geboorte tot volwassenheid). Het primaire doel van de studie is het identificeren van vroege oorzaken van normale en abnormale groei.

Sinds 2001 zijn voor deze studie meer dan 1 miljoen monsters van moeders en kinderen verzameld. De monsters worden verwerkt en uiteindelijk opgeslagen in 0.75 ml Micronic 2D-gecodeerde buisjes van 0,75 ml bij -80°C. Onderzoekers gebruiken een Micronic capper om de buisjes af te sluiten met Micronic push caps. Vervolgens scannen ze de buisjes met een 2D-codelezer om ze in de toekomst snel en gemakkelijk terug te vinden.

De Generation R Study bewijst de betrouwbaarheid van Micronic’s sample storage labware.

Product-Downloads

  • 2D Gecodeerde Buizen met Interne Schroefdraad Download
  • Caps voor sample buizen Download
  • Micronic Capping en Decapping Range Download
  • Micronic Code Reader Range Download

Gerelateerde Producten

0.75ml Internal Thread Tubes

Met de 0.75ml cryo tubes van Micronic in push cap of screw cap variant, kunnen gebruikers waardevolle samples op een veilige en traceerbare manier opslaan.
Product bekijken

Push Cap Capper CP600

De Push Cap Capper CP600 & CP610 kan 0.50ml, 0.75ml, 1.10ml, 1.40ml, 2.00ml en 2.50ml tubes cappen met TPE Capmats, Capbands en Capclusters, of EVA Capmats.
Product bekijken

Micronic Rack Reader DR505

De hoogwaardige DR500 Reader is eenvoudig in gebruik en met een paar muisklikken in de software kunt u 96 (rek) of één van uw 2D Data-Matrix gecodeerde buizen in minder dan 5 seconden inlezen.
Product bekijken
Voor -80°C opslag!

TPE Doppen

Bent u op zoek naar de perfecte afsluiting van uw monsteropslagbuisjes in 96-formaat? Wij bieden u een groot assortiment TPE pushcaps aan van Micronic voor buizen met interne en externe schroefdraad.
Product bekijken