Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling

GenTegra-RNA implementeren

RNA-samples optimaal opslaan kan voor sommige laboratoria een uitdaging zijn. Meestal moeten ze in de loop van het onderzoek steeds opnieuw worden ingevroren en ontdooid. Dit probleem kan helemaal worden vermeden met GenTegra-RNA.

Met GenTegra-RNA kunnen onderzoekers RNA-samples op kamertemperatuur bewaren zonder de integriteit van de sample aan te tasten. De vries/dooimethode wordt overbodig en daarmee ook het risico op samplecontaminatie. Deze App Note bespreekt de prestaties van GenTegra-RNA in een experiment uitgevoerd door de Universiteit van Minnesota; het opslaan van gezuiverde RNA-samples afkomstig van tumorcellen van katten en honden.

Product Downloads

  • Geen dowloads gevonden

Gerelateerde Producten

NIEUW bij NBS Scientific

GenTegra RNAdvantage™

GenTegra RNAdvantage is de oplossing voor vroege RNA-bescherming. Door het eenvoud in gebruik, uitstekende RIN-scores, en mogelijkheid tot opslag bij kamertemperatuur, biedt deze innovatieve RNA-beschermingskit alles wat u nodig heeft.
Product bekijken

GenTegra RNAssure™

GenTegra RNAssure beschermt RNA tegen het katalyseren door alle types Ribonuclease (RNase) en tegen blootstelling aan oxidatie. Het doet dit door gebruik te maken van GenTegra’s bewezen en gepatenteerde Active Chemical Protection™ (ACP) chemie.
Product bekijken

Collection Cards

Samples verzamelen en bewaren op kamertemperatuur voor meer dan 10 jaar.
Product bekijken