Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling

Reis van een sample

Alle samples in een tube ondergaan waarschijnlijk een vergelijkbaar proces in het laboratorium. Omdat de specifieke kenmerken variëren, afhankelijk van het beoogde doel, moet elke tube worden aangepast aan dat doel. Het type schroefdraad, het type dop, de grootte en het materiaal kunnen variëren afhankelijk van het doel.

In sommige gevallen kan sample management lastig zijn. Het monster moet mogelijk opgeslagen, georganiseerd en vervoerd worden voordat het geëxtraheerd/geanalyseerd wordt. Deze webinar laat zien hoe u uw sample collection- en managementprocessen kunt stroomlijnen met behulp van de producten van Micronic en SPL Guard.

Product Downloads

Gerelateerde Producten

Micronic Tube Handler HT500

Micronic Tube Handler HT500

De Tube Handler HT500 is volledig geautomatiseerd en zorgt voor een efficiëntere, snellere en veiligere sortering van monsteropslagbuizen.
Product bekijken

Micronic Rack Reader DR710

De DR710 is uitgerust met een uniek ontworpen actief antivriessysteem, zodat tube codes van zelfs bevroren monsters kunnen worden gelezen.
Product bekijken

Screw Cap Recapper CS700

Product bekijken
SPL Guard Arizona Thawing Station

SPL Guard Arizona

Voorkom ongelijkmatige ontdooiing met het intuïtieve en hoogwaardige Arizona thawing station van SPL Guard. Bespaar energie door de high tech omgevingslucht ventilatoren.
Product bekijken