Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling

Samples Stabiliseren met GenTegra

Een nieuwe manier om op te slaan

Het werken met DNA- of RNA-samples kan lastig zijn wat betreft transport en opslag. Gebruikelijk voor laboratoria is om de samples in te vriezen om ze op te slaan en te vervoeren. Deze methode staat erom bekend dat die de integriteit van samples kan schaden en is niet de beste conserveringsmethode.

GenTegra heeft daarentegen een andere methode voor het bewaren van DNA/RNA die effectiever is gebleken dan de traditionele methoden. Hun methode bestaat uit het drogen van de samples met hun stabiliteitsreagentia en vervolgens, wanneer dat nodig is, het toevoegen van water om de sample terug te brengen in zijn oorspronkelijke vorm. Het is bewezen dat deze methode verschillende voordelen heeft, waaronder opslag en stabiliteit op lange termijn, temperatuurisolatie en bescherming van de sample.

Product Downloads

Gerelateerde Producten

Collection Cards

Samples verzamelen en bewaren op kamertemperatuur voor meer dan 10 jaar.
Product bekijken
NIEUW bij NBS Scientific

GenTegra RNAdvantage™

GenTegra RNAdvantage is de oplossing voor vroege RNA-bescherming. Door het eenvoud in gebruik, uitstekende RIN-scores, en mogelijkheid tot opslag bij kamertemperatuur, biedt deze innovatieve RNA-beschermingskit alles wat u nodig heeft.
Product bekijken

GenTegra RNAssure™

GenTegra RNAssure beschermt RNA tegen het katalyseren door alle types Ribonuclease (RNase) en tegen blootstelling aan oxidatie. Het doet dit door gebruik te maken van GenTegra’s bewezen en gepatenteerde Active Chemical Protection™ (ACP) chemie.
Product bekijken