Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling

Waarom het ACT-label van belang is

Het belang van ACT-labels

Bij de aankoop van laboratoriumproducten

Het ACT-label, dat staat voor Accountability, Consistency en Transparency, is ontwikkeld door My Green Lab om kritische informatie te verstrekken over de milieu-impact van laboratoriumproducten. Het is het eerste duurzaamheidskeurmerk voor dit soort producten. Laboratoriumproducten worden gecontroleerd door een onafhankelijke derde partij genaamd Sustainability Made Simple volgens een reeks criteria die de Environmental Impact Factor (EIF) criteria worden genoemd.

Deze criteria zijn ontwikkeld met input van wetenschappers, duurzaamheidsdirecteuren, inkoopspecialisten en fabrikanten, met als resultaat het meest uitgebreide productetiketteringsprogramma voor de life science industrie. Tot nu toe heeft Micronic ACT-labels ontvangen voor twee van hun producten: de 1,40 ml schroefdopbuis met binnendraad en de 4,00 ml schroefdopbuis met buitendraad.

Product-Downloads

  • Buizen met Internal Thread 2D Data-Matrix gecodeerd Download
  • Buizen met External Thread 2D Data-Matrix gecodeerd Download

Gerelateerde producten

1.40ml Internal Thread Tubes

De Micronic 1.40ml interne schroefdraad is verkrijgbaar met een vlakke buitenbodem en een V- of U-vormige binnenbodem.
Product bekijken
Gratis samples verkrijgbaar!

4.00ml External Thread Tubes

De 4.00ml tube met externe schroefdraad heeft een groot werkvolume van 3.40ml. Deze sample storage tube is ideaal voor grote hoeveelheden vloeistoffen.
Product bekijken

Screw Cap Recapper CS500

De CS500 biedt gebruikers de mogelijkheid om een rij van 8 buizen te doppen of ontdoppen in minder dan 5 seconden - 10 keer sneller dan met de hand!
Product bekijken

Micronic Rack Reader DR710

De DR710 is uitgerust met een uniek ontworpen actief antivriessysteem, zodat tube codes van zelfs bevroren monsters kunnen worden gelezen.
Product bekijken