Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Centrifuges

Centrifuge Laboratorium voor gebruiksvriendelijk en veilig scheiding van stoffen

Laboratorium centrifuge voor meerdere toepassingen

Een laboratorium centrifuge is een essentieel onderdeel in het werk van veel laboranten, ook wel de spin column centrifuge genoemd. Bij de aanschaf van een laboratorium centrifuge komt veel kijken: u wilt namelijk een goed eindresultaat bereiken. Daarnaast staat veiligheid bij veel mensen hoog in het vaandel: met de snelheden die hedendaagse centrifuges behalen is het cruciaal dat aan elke mogelijke misstap gedacht is.

NBS Scientific is trotse partner van Deense life-science fabrikant CAPP, van wie wij 4 verschillende soorten laboratorium centrifuges aanbieden, voor verschillende toepassingen en volumes. Zo hebben wij een klinische centrifuge, welke ideaal is voor het scheiden van bloed, maar ook koelende centrifuges, alsmede micro– en minicentrifuges.

Indien u een laboratorium centrifuge nodig heeft, kunnen wij u helpen. Onze centrifuges staan bekend om hun veiligheid, kwaliteit en compatibiliteit met alle workflows. Daarnaast zijn ze geschikt voor uiteenlopende snelheden, van 500 tot 17.000 rpm. Alle laboratorium centrifuges zijn intuïtief geconstrueerd, met helder afleesbare displays waarin voorgeprogrammeerde protocollen kunnen worden opgeslagen.

NBS Scientific en CAPP

CAPP is een fabrikant die al sinds 1984 op de markt is, en enorm veel ervaring heeft in het produceren van labware. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, en producten van deze fabrikant worden verkocht in meer dan 80 landen. U bent dus verzekerd van een hoogwaardige laboratorium centrifuge als u bij ons koopt. De intuïtiviteit van de apparaten en het feit dat alle centrifuges onderhoudsarm zijn, maakt deze CAPP centrifuges tot een uiterst goede keus voor laboranten van over de hele wereld.

U hoeft zich om uw veiligheid tevens nooit zorgen te maken, door de meerdere veiligheidsmechanismen die in elke centrifuge ingebouwd zijn. Gebruikmakend van de meest cutting edge technologieën zult u, keer op keer, en veilig een perfect resultaat behalen. In combinatie met onze Capp EXPell Spin Columns heeft u de ideale setup om DNA of RNA te isoleren in een van onze spin column centrifuges. Bestel vandaag nog uit ons ruime assortiment.

Indien u vragen heeft over deze centrifuges, staan wij klaar om u te assisteren. Wij beschikken over uitgebreide kennis van onze verkochte apparaten, en kunnen bij u elke twijfel of vraag wegnemen. We kunnen ons goed voorstellen dat doordat elke laboratorium centrifuge zo compleet is, u niet precies weet welke u moet kiezen. Met onze expertise, bent u verzekerd van een goede en veilige aankoop. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend informerend gesprek.

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan