Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Mixers & Shakers

Lab shaker table; Duurzaam en onderhoudsvrij

Mixers en shakers voor elke toepassing

Mixers en shakers zijn een onderdeel van praktisch elk laboratorium. Elk onderzoek heeft zijn eigen bijzonderheden en eisen, en daarom bieden wij een breed pakket aan laboratorium mixers & shakers aan. Elk apparaat wordt gekenmerkt door dezelfde mate van kwaliteit, intuïtiviteit en noviteit. Wij maken namelijk enkel gebruik van de meest innovatieve en kwalitatief hoogwaardige leveranciers, waardoor u verzekerd bent van een perfecte aankoop.

Door onze uitgebreide samenwerking met een verscheidenheid aan fabrikanten, kunnen wij u een zeer breed scala aan laboratorium mixers en shakers aanbieden. Hieronder vallen mixers, verwarmers, (microplate) shakers, roerders, buis roteerders, vortexers, en table lab shakers (platform shakers) om er maar een paar te noemen.

Voor elk apparaat wordt gebruik gemaakt van de expertise van high-end life-science fabrikanten, die goede ervaring en specialisme hebben in hun vakgebied. Dus als u op zoek bent naar een lab shaker table, een lab shaker machine of lab shaker equipment, dan bent u bij NBS Scientific aan het juiste adres.

Technologische hoogstandjes

Meerdere van onze laboratorium mixers & shakers zijn uitgerust met een groot touch scherm, waarop u alle benodigde instellingen kunt aanpassen naar uw wensen. Hierdoor zijn onze apparaten zeer customizable. Verder is grote zorg besteed aan zo groot mogelijke compatibiliteit met alle soorten racks en buizen, en alle mogelijke workflows. Hierdoor hoeft u dus zich geen zorgen te maken om een eventueel niet compatibel apparaat.

Een aantal bijzondere producten uit onze line-up omvatten de CAPPRondo 3D Shaker, welke op een zeer rustige en stabiele manier in alle assen voor vermenging zorgt in uw buizen, de CAPPRondo Tube Rotator, welke uw buizen gefixeerd op een schijf roteert, en de CAPPRondo Vortex Mixer, welke zeer geschikt is voor het uitgebreid mengen en vortexen van vloeistoffen, met hoge prestaties.

Maak een account aan!

Profiteer van de voordelen voor onze klanten.

Maak vandaag nog een account aan om productdetails te bekijken en online te winkelen. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in om te beginnen.

Maak een account aan