Terugblik: dit was 2020 voor NBS Scientific

Terugblik: dit was 2020 voor NBS Scientific

Wanneer we terugblikken op 2020, zien we een jaar gevuld met nieuwe uitdagingen, maar vooral ook met nieuwe innovaties en positieve ontwikkelingen. Bekijk hieronder ons jaar in vogelvlucht.

 

Februari 2020
In februari van 2020 lanceerden wij de unieke Micronic Tube Handler HT700 en de compacte CAPPRondo Mini Incubator.

 

Maart 2020
Vanaf maart hebben wij door het treffen van verschillende maatregelen alles op alles gezet om tijdens Covid-19 er nog steeds voor u te zijn.

 

April 2020
Ook in april hebben we weer naar de wensen van onze klanten geluisterd. Zo hebben we nieuwe sample tubes en nieuwe centrifuge tubes op de markt gebracht.

 

Mei 2020
In mei lanceerden we een uitgebreid assortiment (q)PCR producten van CAPP. Zo bieden wij nu verschillende (q)PCR TubesStrips en Plates aan.

 

Juni 2020
Om u een kijkje te geven in ons vernieuwde productassortiment, hadden we in juni een online virtual stand. Ook introduceerden we de X-Tubeprocessor Smart van HTI.

 

September 2020
In september lanceerden wij de Frozen Sample Aliquotter CXT 353 van Basque, waarmee je meerdere aliquots uit een enkel sample kan halen, zonder deze te moeten ontdooien.

 

Oktober 2020
In oktober deden wij een klanttevredenheidsonderzoek. Hieruit bleek dat onze klanten ons gemiddeld met een 8.3 beoordelen dit jaar!

 

Oktober 2020
We gaven onze eerste eigen webinar in oktober en zijn daarnaast alle goederen voor onze Europese klanten vanuit het vernieuwde European Warehouse gaan leveren.

 

Oktober 2020
Oktober was voor ons een innovatieve maand, want we introduceerden ook de Florida Thawing Station van SPL Guard en brachten de cryotubes/ boxes van CAPP op de markt.

 

November 2020
Om in te spelen op de lab automation trend, lanceerden wij in november twee producten: een automatische recapper, de Sigma van AFYS3G en de Tube Handler HT500 van Micronic.

 

December 2020
In december hebben wij ook niet stil gezeten. We zijn namelijk gestart met het proces om een ISO 14001 certificering te behalen. Dit groene project zal zich in 2021 voortzetten.