Terugblik: dit was 2020 voor NBS Scientific

Terugblik: dit was 2020 voor NBS Scientific

Wanneer we terugblikken op 2020, zien we een jaar gevuld met nieuwe uitdagingen, maar vooral ook met nieuwe innovaties en positieve ontwikkelingen. Bekijk hieronder ons jaar in vogelvlucht.

 

Februari 2020
In februari van 2020 lanceerden wij de uniekeĀ Micronic Tube Handler HT700Ā en de compacteĀ CAPPRondo Mini Incubator.

 

Maart 2020
Vanaf maart hebben wij door het treffen vanĀ verschillende maatregelenĀ alles op alles gezet om tijdens Covid-19 er nog steeds voor u te zijn.

 

April 2020
Ook in april hebben we weer naar de wensen van onze klanten geluisterd. Zo hebben weĀ nieuweĀ sample tubesĀ en nieuweĀ centrifuge tubes op de markt gebracht.

 

Mei 2020
In mei lanceerden we een uitgebreid assortiment (q)PCR producten van CAPP. Zo bieden wij nu verschillendeĀ (q)PCR Tubes,Ā StripsĀ enĀ PlatesĀ aan.

 

Juni 2020
Om u een kijkje te geven in ons vernieuwde productassortiment, hadden we in juni eenĀ online virtual stand. Ook introduceerden we deĀ X-Tubeprocessor SmartĀ van HTI.

 

September 2020
In september lanceerden wij deĀ Frozen Sample Aliquotter CXT 353Ā van Basque, waarmee je meerdere aliquots uit een enkel sample kan halen, zonder deze te moetenĀ ontdooien.

 

Oktober 2020
In oktober deden wij een klanttevredenheidsonderzoek. Hieruit bleek dat onze klanten onsĀ gemiddeld met een 8.3 beoordelenĀ dit jaar!

 

OktoberĀ 2020
We gaven onze eerste eigenĀ webinar in oktoberĀ en zijn daarnaast alle goederen voor onze Europese klanten vanuit het vernieuwde European Warehouse gaan leveren.

 

Oktober 2020
Oktober was voor ons een innovatieve maand, want we introduceerden ook deĀ Florida Thawing StationĀ van SPL Guard en brachten de cryotubes/ boxes van CAPP op de markt.

 

NovemberĀ 2020
Om in te spelen op de lab automation trend, lanceerden wij in november twee producten: een automatische recapper, deĀ Sigma van AFYS3GĀ en deĀ Tube Handler HT500 van Micronic.

 

December 2020
In december hebben wij ook niet stil gezeten. We zijn namelijk gestart met het proces om een ISO 14001 certificering te behalen. Dit groene project zal zich in 2021 voortzetten.