Nieuw: Micronic eco-friendly rekken gemaakt van 99% gerecycled materiaal!

MICRONIC ECO-FRIENDLY REKKEN GEMAAKT VAN 99% GERECYCLED MATERIAAL!

De nieuwste ontwikkeling van Micronic: Micronic eco-friendly choice rekken (EFC Racks RM) gemaakt van 99% gerecycled materiaal. Deze duurzame rekken zijn gemaakt van Polypropyleen (PP) en daardoor aanzienlijk gemakkelijker te recyclen. De milieuvriendelijke keuze voor uw laboratorium.

Deze Micronic rekken zijn gebruiks- en automatiseringsvriendelijk ontworpen en kunnen naadloos worden geïntegreerd in bestaande workflows. Bovendien zijn deze eco-friendly rekken geproduceerd onder Clean Room Class 7 en zijn ze vrij van Rnase/Dnase.
De perfecte optie voor een duurzamer laboratorium zonder concessies te doen aan de kwaliteit!

Lees meer over de Micronic EFC Racks RM hier.