Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Webinars

Bekijk Live Product Demo's!

Webinars zijn een essentieel element om klant en bedrijf scherp te houden. Daarom proberen wij regelmatig dergelijke evenementen te organiseren. Een voorbeeld is de webinar over de CXT 353 Frozen Sample Aliquotter. Wij zijn van plan meer webinars te organiseren om u precies te laten zien hoe onze producten in real time werken. Kom regelmatig terug voor updates!

 

CXT 353 Live Product Demo

Werkt u met gevaarlijke biospecimens?

Met de CXT 353 van Basque Engineering + Science (BES) kunt u op een veiligere en efficiëntere manier meerdere aliquots uit ingevroren monsters halen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het monster.

In dit webinar legt Cathy Roesch, Directeur Wetenschap en Kwaliteit bij BES, de voordelen uit van het aliquotteren van diepvriesmonsters, geeft ze een live productdemonstratie van de CXT 353 en beantwoordt ze vragen van de deelnemers.

Bekijk Nu

De Lambda8 Laser Marker Live Demo

Moe van het verliezen of verkeerd plaatsen van monsters?

Met de Lambda8 Laser Marker van AFYS3G kunnen onderzoekers buizen permanent laseren met elke vorm, tekst, logo of monster-ID, waardoor maximale traceerbaarheid in het lab wordt gegarandeerd.

In deze webinar legt Technical Sales Specialist Ryan Torrance de functies en voordelen van de Lambda8 uit, laat hij zien hoe de software moet worden gebruikt en beantwoordt hij vragen van deelnemers.

Bekijk Nu

De Reis van een Sample

Verzeker de traceerbaarheid en kwaliteit van uw monsters met semi-automatische en geautomatiseerde apparatuur.

Tijdens dit webinar doorlopen onze collega’s in Nederland het hele traject van een monster, van monsterafname tot monsteropname. Onderweg laten ze verschillende apparatuur uit ons productassortiment zien, waaronder de DR710 Rack Reader, de HT500 Tube Handler en het Florida Rack Thawing Station.

Door deze webinar te bekijken, leert u hoe u de traceerbaarheid en de kwaliteit van het monster gedurende het hele traject kunt handhaven.

Bekijk Nu

Frozen Aliquotting + De CXT 353

Vries-dooicycli kunnen de integriteit van monsters en onderzoeksresultaten vernietigen.

Met de aliquottertechniek kunnen onderzoekers kleine porties van een groter monster extraheren zonder ontdooien, degradatie of een verhoogd risico op besmetting. Wilt u weten hoe de CXT 353 kan worden gebruikt om zowel vaste (zoals weefsel en feces) als vloeibare (zoals serum en bloed) monsters te aliquoteren?

In dit webinar vertelt Cathy Roesch van Basque Engineering + Science over de voordelen van bevroren aliquotteren en geeft ze een live demo van de CXT 353.

Bekijk Nu

Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, nieuwste innovaties, aankomende events en meer!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.