Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling
Case Studies

Samenwerken aan een case study

Samenwerken aan een case study

Bij NBS Scientific geloven we in de transformerende kracht van samenwerking in de life science industrie. We nodigen u daarom graag van harte uit om deel te nemen en samen te werken aan een case study. Deze case study kan gaan over succesvolle studies, onderzoeken of ontdekkingen, waarbij u met ƩƩn van onze producten nieuwe inzichten heeft verkregen. Door onze krachten te bundelen, creƫren we overtuigende cases die anderen inspireren en innovaties in de life science industrie stimuleren.

Met ons samenwerken?

Vul het formulier aan de rechterzijde in en wij nemen spoedig contact met u op

Case Study | Aanmelden

Stap 1 van 3

De waarde van case studies

Laat uw succes zien: Ā 

Een case study is een krachtig hulpmiddel dat uw succesverhalen onder de aandacht brengt en illustreert hoe uw expertise en ons innovatieve portfolio samenkomen om nieuwe inzichten te creƫren.

Industrie Leiderschap:

Een vermelding in case studies vergroot uw bereik en positioneert u als industrieleider.

Kennis delen:

Door deel te nemen aan een case study draagt u met uw onderzoek bij aan de life science industrie en helpt u anderen te leren van ervaringen en best practices.

 

Nieuwsgierig naar onze eerdere case studies?

Ontdek hoe onze samenwerkingen hebben geleid tot interessante ontwikkelingen in de life science industrie. Bekijk onze eerdere case studies om voorbeelden van innovatie en succes uit de praktijk te zien en raak geĆÆnspireerd door de impactvolle resultaten die onze samenwerkingsverbanden hebben opgeleverd.

Bekijk onze case studies

Onze belofte aan u

We zijn dankbaar dat u overweegt om samen met ons aan een case study te werken. Uw deelname is van onschatbare waarde voor ons en we waarderen de tijd en moeite die u investeert in deze gezamenlijke inspanning. Wij zullen contact met u opnemen voor een kort interview. Vervolgens zullen we het concept van de case study opstellen en aan u ter beoordeling en goedkeuring voorleggen voor publicatie op onze marketingkanalen en life science webportals.

Klaar om te beginnen?

Als u geĆÆnteresseerd bent in een samenwerking aan een case study, vul dan bovenstaand aanvraagformulier in of neem contact met ons op via e-mail. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en gedeelde successen te vieren. Bedankt voor het overwegen van deze mogelijkheid en we nodigen u uit om uw succesverhalen te delen.