Ons nieuwe merk DISPENDIX: innovatieve liquid handling

Bead Beating Prestaties

Duurzame labware

Die nieuwe grenzen stelt in experimenten

Bead Beating is een proces dat wordt gebruikt om monsters op te splitsen in hun subcellulaire componenten die moeten worden bestudeerd. Deze techniek wordt meestal geassocieerd met de studie van DNA, RNA of proteomics. Het belang van de buisjes hierbij komt met het begrip dat dit een proces met hoge energie is, en de kralen zullen niet alleen de monsters beïnvloeden, maar ook de buizen.

Deze technische notitie bespreekt waarom het gebruik van Micronic-buizen essentieel is voor deze methode, in tegenstelling tot andere merken.

Product Downloads

Gerelateerde Producten

Tube Trial Packs

NBS Scientific biedt verschillende 'Tube Trial Packs' van Micronic welke één unit buizen in rek (0.30ml, 0.40ml, 0.50ml, 0.75ml, 1.10ml of 1.40ml buizen) en één unit doppen (schroefdoppen of TPE doppen) bevat.
Product bekijken

96-Well Formaat Racks

De 96-well format sample storage racks van Micronic zijn gebaseerd op de wereldwijd erkende ANSI / SLAS normen voor opslagrekken en zijn standaard aan één zijde voorzien van een lasergeëtste 1D barcode en kunnen optioneel voorzien worden met een 2D Data-Matrix code op de bodem van het rack.
Product bekijken

Schroefdoppen voor buizen met interne schroefdraad

Micronic schroefdoppen voor buizen met interne schroefdraad zijn de ideale oplossing voor een veilige afsluiting bij lange termijn opslag in ultra-lage temperaturen.
Product bekijken