Maak een account aan en bestel producten eenvoudig online!

Bead Beating Prestaties

Duurzame labware

Die nieuwe grenzen stelt in experimenten

Bead Beating is een proces dat wordt gebruikt om monsters op te splitsen in hun te bestuderen subcellulaire componenten. Deze techniek wordt meestal geassocieerd met de studie van DNA, RNA of proteomics. Het belang van de buizen tijdens dit proces komt met het begrip dat dit een hoge energie proces, en de kralen zal niet alleen invloed op de monsters, maar de buizen ook.

Deze Tech Note bespreekt waarom het gebruik van Micronic-buisjes essentieel is voor deze methode, in tegenstelling tot andere merken.

Product Downloads

Gerelateerde Producten

Tube Trial Packs

NBS Scientific biedt verschillende 'Tube Trial Packs' van Micronic welke één unit buizen in rek (0.30ml, 0.40ml, 0.50ml, 0.75ml, 1.10ml of 1.40ml buizen) en één unit doppen (schroefdoppen of TPE doppen) bevat.
Product bekijken

96-Well Formaat Racks

De 96-well format sample storage racks van Micronic zijn gebaseerd op de wereldwijd erkende ANSI / SLAS normen voor opslagrekken en zijn standaard aan één zijde voorzien van een lasergeëtste 1D barcode en kunnen optioneel voorzien worden met een 2D Data-Matrix code op de bodem van het rack.
Product bekijken

Schroefdoppen voor buizen met interne schroefdraad

Micronic schroefdoppen voor buizen met interne schroefdraad zijn de ideale oplossing voor een veilige afsluiting bij lange termijn opslag in ultra-lage temperaturen.
Product bekijken